Kadir21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mr.Darkness + olarak havale ücreti olabilir.
Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Belki kullanim ucreti kesilmistir. 3 gun 5 gun artik kac gun ise,

Saygilar.
Ben aldığım hizmetten memnun kalmamışım, 500mbit denen bağlantı 10mbiti geçmemiş, benden nasıl kullanım ücreti keserler, diyelim ki kesildi 2 gün kullandım 2 lira,
ben para gönderirken alınmayan gönderim ücreti onlardan nasıl kesildi?
3-5 lirasında değilim ancak her işlerinde bir yanlışlık var bu firmanın.
Havale miktarına göz yumabilirim ancak kullanım miktarı olarak bir kesinti olduysa kesinlikle karşı çıkıyorum, ayrıca detaylı bilgi istiyorum yapılan kesintilere dair. Kimse kafasına göre kesinti yapıp iadesini öyle almaz.
Bugün çıkıp markete gitseniz bir şey alıp iade etseniz pakedini açsanız bile ne kullanım bedeli ne başka bir kesinti söz konusu olmaz, olamaz, vergiler dahil iade edilir.

Elitbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Havale ücreti ve kullanım bedelleri düşülüp geri ödemeniz tarafınıza yapıldı.

Ve vps nin load değerleri herşeyi göstermektedir.Yapmış olduğunuz yorumlara saygı duyuyoruz herşey şeffaf olarak ortadadır.

Ve tekrar rica ediyorum vermiş olduğunuz -trade silermisiniz.

Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim..
Kesintiler hakkında detaylı açıklama istiyor, ve konunun sizin hizmet anlayışınızın ve desteğinizin aksaklığı olduğunu hatırlatıyorum. Artı, ödeme yapmadan önce serverload ile ilgili bilgi vermiş ve onay almış isem "şeffaf olarak" ortada olan şeylere asetat kağıdı ile ekleme yapmışsınız demektir.

Tam olarak çözümlensin, -itrader silinmesi için değil ama nötrlenmesi için başvuruda bulunacağım.
Dipnot : kişi kendi verdiği -itrade dahil silme yetkisine sahip değildir.

duman38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir neden yokken sadece 2 gün kullanabildiğim windows vps kapatıldı. ödemenin geri iadesini havale ile bekliyorum garanti bankasından havale işlemi ile yatırdım aynı bankaya geri yatırdığım ücretin kesintisiz havale olarak ödenmesini bekliyorum. dün gönderdim dediği halde aradan 24 saatten fazla zaman geçmesine rağmen ödeme gelmedi. büyük bir meblağ değil uğraşmaya değmez ama ortada birde yalan söylem var.
Bana da ödeme yapıldı, yarın hesabınızda dendi. 2 gün geçti ve gelmedi dediğimde, bir bilginin eksik olduğu ve tamamlamam halinde gönderileceği yazıldı, bilgiyi 3-4 gün boyunca her gün bir cevap gelir umuduyla ticket'lar açarak yolladım, pmler attım ancak geri dönüş olmadı, ta ki bu konuya kadar

Sevgilerimle..