Geri ödeme sürecimiz 30 gün içersindedir.
Ödemeniz bugun hesabınıza yapıldı.. VPS suspend nedeniniz siz çok iyi biliyorsunuz.
Konunun kapatılmasını ve silinmesini talep ediyoruz. Vermiş olduğunuz -traderi da silmenizi rica ediyoruz.
Geri ödemenin 30 gün içerisinde olduğuna dair bildirim almadım, kaldi ki birkaç defa "iadeniz yarın hesabınızda" demeseydiniz hak verebilirdim.
Ayrıca 22 Liralık bir ödeme gözükmekte hesapta, 30 Lira idi iade edilmesi gereken.
Ödemeniz bugun hesabınıza yapıldı.. VPS suspend nedeniniz siz çok iyi biliyorsunuz.
Bu cümle gizli ama var ortada bişe ki üstad yazmış hesabınıza da ödemenizi geçmiş sizinde üstünüze düşeni yapmanız erdem'lik olacaktır
Ödemeyi tekrar kontrol edeceğim, miktar tamsa gereğini yaparım ancak şimdilik değil gibi görünmekte.
elitbirden iade almak için illa r10'a konu açmak lazım. 2 ay önce telefon numaraları aktif olacaktı hala kapalı.
Teşekkürler..
haklısınız ama bütün hosting şirketleri geri ödeme yapınca sanki bütün sorunlar ortadan kalkıyor gibi davranıyorlar arkadaş'a söz verilen özelliklerde vps satmayıp sonra ödeme alıp sonra ödeme iadesi yapmak etik değil kanımca ama burada bahsi geçen firma değil bütün hosting firmaları geri ödeme yapınca sanki hiç sorun olmamış gibi davranıyorlar

neyse her iki tarafada geçmiş olsun
Belki biraz fazla şey istemiş olabilirim ancak düşünüyorum da şu an, sanırım yeterince incemeleyip paramızı alalım vpsi açalım diye düşündüler. İnsanlık hali tabiki herkes hata yapabilir önemli olan telafi etmek
fazla geç kalmadan. VPS serverload oranı ödeme yapmadan önce belirttiğim civarlara yükseldiğinde durduruldu..
Elitbir konusuna yazmak bana düşmez ama izninizle görüşümü belirtmek istiyorum.
Bana göre elitbir haklıdır. vps 'lerin de, serverların da limitleri vardır. Bu limitlerin aşılması hizmet sonlandırılmasına sebep olabilir veya ek ücret talep edilebilir.
Burada elitbir son derece iyi niyetli bir şekilde ücret iadesini yapmış. Bu durumdaki şirketlerin çoğu iade yapmaz.
İşin bana göre en trajik noktası ise kullanıcı bir de -itrade vermiş. Bana göre hem suçlu hem güçlü vakası...
Elit Bir 'e geçmiş olsun diyorum.
Öncelikle Estağfurullah, buradaki tüm konular bütün üyelere açıktır ve yorum yapmak kırıcı olmadıktan sonra tabiki de hakkınız.
Sanırım konunun ilk mesajında verdiğim linki incelememişsiniz. Ödeme bu konu açılınca yapıldı ve 8 liralık bir eksiklik ile. Evet limitler vardır ve ben serverload değerinin nedenini çözemediğim bi şekilde aşırı arttığını belirtmiştim, sorun olmaz dediklerindeyse ödemeyi yaptım. Teslimat dahil her şey gecikti ve verdikleri telefondan bile zor ulaştım kendilerine. Teslimat cpanel sunucularından panel indirilip kurulduğu için gecikti dendi, ses etmedim konu hakkında bilgim olmadığı için o konuda susuyorum.
-itrade ise belirttikleri gün veya takip eden zamanlarda ödeme yapmadıkları için verdim, durum düzeltildiğinde nötrlenmesini talep edeceğim en azından alışveriş yapacak insanlar bu kategoride aramak yerine direk profillerinde görebilsinler yaşananları.