Arkadaşlar
Sadece Yardım Amaçlı Açıyorum Konuyu.
Konunun Benle Bi Alakası Yok. Telefon Açıp Görüşebilirsiniz..
Zaten Ne İş Olduğunuda Kavrayamadım
Online Anketörcülükmüş Parasıda Güzel
Alıntı
İşi Kısaca Anlatayım. İşi Evinizdeki Bilgisayar İle Yapacaksınız. Size Bir Takım Kişisel Başvuruları Yönlendireceğiz. Size Personel Girişi Özel Şifre Ve Kod Vereceğiz. Şifrenizle Ve Personel Kodunuzla Giriş Yaparak Size Yönlendirmiş Olduğumuz Kişisel Bilgileri Online Ankete Gİriş Yapacaksınız. Ve Sizin Kaç Anket Doldurduğunuzu Sistem Bize Gösterecek. Her Doldurduğunuz Anket Başına 0,50YKR Alacaksınız. Her Gün 100 Adet Anketör Yönlendireceğiz. 100 Anketörü Doldurduğunuz Taktirde Hesabınıza 50 lira yatırılacaktır. Tabiki 100 den fazla doldururum derseniz Sizin İStediğiniz Kadar Yönlendireceğiz. Paranız istediğiniz anda hesabınıza yatacaktır fakat 100 Ve 100 ün katlarında doldurursanız paranız hesabınıza yatar. mesela 100 adet doldurdunuz. 50 liranızı alırsınız. fakat 125 adet doldurdunuz. yine 50 lira alırsınız. bunu üzerine 75 taneyi doldurduğunuz anda bir elli lira daha hesabınıza ayrıca yatar.sınırsız elimizde anket var. Ben Günlük 200 adet Doldururum derseniz. Günlük 100 liradan aylık 3000TL kazanırsınız oturduğunuz yerden.
Bir Çok Kişi Girişte Ücret Ödüyormuyuz Diye Sormuş. Ücret Falan Ödemiyorsunuz. Hep İnsanları Yalan Dolan İşlerle Kandırmışlar. tanesi 0,50YKR insanlara inanması zor geliyor. Hatta uygunsuz mesaj atan cahil ön yargılı insanlarda olabiliyor. Türkiyenin Olduğu Yerde Saymasının Sebeblerinden Bir Taneside Faydası Olmadığı Halde O İşe Çomak Sokarak Durdurmak.
YOĞUNLUK SEBEBİ İLE SİZE GEÇ DÖNEBİLİRİZ. BİZ SİZE YAZMADAN LÜTFEN BİZE İLETİ YAZARAK YOĞUNLUK YARATMAYINIZ. BU İŞİMİZİ AKSATACAKTIR.
NOT : SMS ATMAYINIZ CEVAP ALAMAZSINIZ. SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN CEVAP GÖNDERMEYİNİZ. YETİŞEMİYORUZ.
online-hizmetler@hotmail.com adresine mail göndermek yerine ekleyiniz. Ekleme Yaparken Açıklama Kısmına Anketörlük işi İçin ekliyorum diye not yazınız. Ekleyiniz. Sırası İle sizinle Görüşeceğiz. Sınırsız Sayıda Çalışana İhtiyacımız Vardır. İş Kollarımız Geniştir.
İletişim msn adresi :
online-hizmetler@hotmail.com ALINTIDIR..
Link :
Tıkla..
Tekrar Söylüyorum Hiç Bi Alakam Yoktur.