SATIŞ İPTAL !
Wİ-Fİ PROBLEMİ OLDUĞU İÇİN ÜRÜNÜ GARANTİYE YOLLAYACAĞIM TURKCELL İLE GÖRÜŞTÜM SANIRIM YENİSİNİ ALIRSINIZ DİYORLAR. DÜZELİNCE TEKRAR SATABİLİRİM BAKALIM.
iPhone 3G 16 GB Beyaz Jailbreak yapılmış ve Sim Kilidi Kırılmıştır.( Carier 5.1 ).
Telefon zamanında Türkcell ile kampanyalı olarak alınmış bir telefondur. Telefonun 2. Sahihibiyim.
Telefonda 1 adet sol orta kısım da ölü pixel bulunmaktadır. O da kullanıma, uygulamalarada herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor. Göremezsiniz bile bunu garanti ediyorum. Arka kapakta kullanıma bağlı olarak kılcal çizikler mevcuttur. Birde ekranda 3 adet boloncuk gibi birşey var çözemedim onu. Ama tamiri mümkündür. Telefon açılırken Apple logosu üstünde 3 tane çizgi çıkıo onun sebebini bulamadım :S. Sanırım Reset atılırsa telefona düzelir. Birde wi-fi de anlamadığım bir problem var. Wireless çalışıor ama modemleri bulamıyor. Biraz araştırdım iPhoneler de bu gibi durumlar oluşabiliyormuş ama çözümünü bulamadım.
Başka bir sıkıntı yok telefonda. Ek olarak birşey göndermeyeceiğim bunuda belirteyim. Sadece Telefonu satıyorum.
Üzerine para verilip İphone 3GS takas olabilir. Başka bir takas teklifinde bulunmayınız cevap verilmeyecektir.
Pazarlıksız peşin fiyatı:
525 TL 'dir.
Kargo alıcıya aittir.
Resimler;