baskıcı ebeveyn bilinçsiz ebeveyn, ziyan olan çocuklar.. başka birşey görülmüyor bu resimde. İnsanlar anne baba nasıl olunur öğrenmeli sonra çocuk yapmalı ama malesef. Sonra çocuklar neden böyle? Anne babalar yüzünden..
Okuduğun okula tepki gösterirler, olmadı git şu bölümü de oku. Hayatına tepki gösterirler, şunu şu kadar yap bunu bu kadar yap... Sonra seni çocuk sahibi olmaktak korkar duruma getirirler, ilişkilerin bile doğru dürüst yürümez, saçma sapan bağlantıları aşk zannedersin. Sorunlu bir birey olup bunu kendine bile çaktırmazsın.
O çocuk intihar etmeseydi kendine güveni olmadan yaşayacaktı. Bu şekilte yaşayan çok insan tanıyorum!
Bilinçli insanların kendien güvenen insanların çocuk yapıp yetiştirmeleri gerekiyor ki, toplum bu tür sorunlu çocuklarla dolmasın. İyi insanların iyi çocukları bu topluma lazım. Allah rahmet eylesin kızcağaza, aileninde bi akıl sağlığı kontrolünden geçmesi gerek tabi..
Sorun çocukta diye düşünen arkadaşlar varsa şunu hatırlatmak istiyorum, çocuk dediğin bi hamur, aile ona ister baharat katar ister şeker. Çocuk, ailenin aynası yani bi yerde. O nedenle, sosyal hizmetler bu aileyi takip edeceklerdir. Sosyal projelerde görev aldığım için bu kadar emin konuşuyorum arkadaşlar, avrupa birliği karşıtı çok insanımız var ama, bu inceleme gerekliliğini bize avrupa birliğine uyum süreci getirdi.
Neler çıkıcak altından bakalım neler bu haberin..