Bir yıllık hizmet karşılığında kendisine paypaldan 67 $ geçtim. Dedim hizmet alacaz verelim. Üç ay boyunca her hafta mutlaka bir sıkıntı oldu veya bu sıkıntılar bana denk geldi bilmiyorum. İlk önceleri çok iyiydi telefonlara bakar . sorun olduğundada mutlaka msn de olurdu. Bir zaman düzeldi diye bakıyoruz sorunların ardı arkası kesilmiyor. Telefona bakmıyor ticket at diyor ticket atacağım ana sitede kapalı. Telefona bakmıyor bu sefer mesaj at diyor. Bir ay öncesinde bana vps ye geçmen gerekebilir db ni optimize etmemiz lazım dedi. Böylece vps ye geçişimiz hemen olmayacaktı. İyi dedim ileride sorun olacaksa sorunu büyümeden halledelim düşüncesiyle 100 tl ye anlaştık. 50 tl sini verdim. Ve pazar günü yine kesinti oldu disk sorunu oluşmuş. dedim ben hep sorun hep sorun nereye kadar ? Bana dediki senin vps ye geçmen lazım. Kardeş dedim biz o zaman bu optimizeyi neden yaptık. Tamam zararlı kodlar var dedin temizledin ona bişey demiyorum. Dünde bir yıllık ödeme yaptığım için ister istemez ücret talebinde bulundum bana ücret iadesinin olmadığını söyledi. Bana hizmet verdinmi kardeş dedim 3 ay boyunca her ay kesinti. ara ara gidip gelmeler. Ben 100 tl ile birşey kaybetmem. Vijdanen rahatım. Başkasının hakkını gaspetmek vermediği hizmet karşılığında ücret iadesi yapmamak ticaretse bilemem. Hakkımı helal etmiyorum.

Varsa bir yanlışım yaz Savaş.