Öncelikle tüm r10 üyelerine merhaba , 2 3 aydir gördügüm gibi sürekli adsense hesaplari hile yapmadıklari halde banlananlar oluyor bunun sebebi olarak şunu diyebilirim gözümlede gördüm ve yapanlarda var bir kaç kişi örnek olarak adwords reklamlari alan bir arkadaşım var ve arkadaşımın kendine ait sağlikla ilgili ürünleri var bir gün yanina gittim ve bana işte murat boyle boyle ürünlerim satilmadi ve bak izle parayi şimdi nasıl alicam bak gör demişti ve googledan herneyse arkadaşımı dikkatle izlerken bankayı aradi ve bankaya şunu dedi işte kredi kartım google tarafından birisi kullanmış ve üzerinden 4000 dolarlık çekilmiş dedi ve aradan 1 saat geçti arkadaşımdan dilekçe istendi ve google adwords dan çekilen 4000 dolarlık parayi geri iade ettirdi yani açıkcasi bazi kişiler yüzünden adsenseden banlaniyorsunuz mesala ben gireyim adwords reklam vereyim reklamlarım cıkıyor ve o kadar reklamlara tıklaniyor vs 1 hafta sonra kredi kartımdan çekeyim geri iade icinde dilekce yazayım hemen google bankaya geri iade ediyor yani olan reklam yayınlıyanlara oluyor ne kadar sitede reklamım cıkmış ise o kadar reklam cıkanlar geçersiz tıkdan banlaniyor bu konuyu geçende acmış bulunmaktayim ama r10 moderatör lerden birisi kaldırdı umarım bu konuyuda kaldırmaz sonuçda burda banlanma sebebinden bahsediyorum bu konuyle ilgili google üzerine düşmez ise artık google adsense devri bitmiş olucaktir.