videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sömürmek"de nasıl bir kelime yahu kimi sömürüyorsun bir miktar devletini , bir miktar Türk Telekomu kaldı ki türk telekomun içindede ortaklık payları 3"e ayrılıyor

Lübnan kökenli Oger Telekom % 55 Dış Piyasa ,
Türkiye Hazine Müsteşarlığı % 30 Gene Devletini ...
Halka Açık % 15 Borsa ile ilgilenen İnsanlarını

işin doğrudan Avea"nın ortaklık yapısına bağlayacak olursak

% 19 İşbankası "KENDİ DEVLETİNİN VE BELKİDE HERGÜN SOHBET ETTİĞİN ARKADAŞLARININ VE YİNE BELKİ SENİN KULLANDIĞIN BANKALARDAN BİRTANESİ"
% 44,55 Oger Telekom Dış Piyasa ,
% 24,3 Hazine Müsteşarlığı
% 12,15 Halka Açık

kısacası ve özü sömürmek bizler gibi müslüman türk vatandaşlarımıza hiç mi hiç yakışmıyor bazen insanın yaşı önemli değildir yetişme tarzı kişiliği aile baskısı aile yetiştirmesi önemlidir , görüyorum ki sizde bunlar yok belki bu yazıdan sonra olur umuduyla saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Olayı çektiğiniz yeri anlamıyorum kendimi iyi bişey yapmış gibi sömürdüm yerine harcadım kelimesini kullansam bunlar aklınıza gelmez açık açık sömürdüm dedim.
Emin olun bazı arkadaşlar bu durumda olsa sürekli gelen paraları şuan r10da satardı. Ben hala aveanın bi bug'ı veya kampanyası olduğu düşüncesindeyim.
Ayrıca bu durumdan rahatsız olmasam nerden geliyor acaba diye sormasam buraya konu açmazdım. Avea bayileri de otomatik talimat verilmiştir diyor. Ama 2 adet seri olmayan numaraya aynı evdeyiz tanımadığımız bir kişi talimat veremez. Avea desen bu kadar kampanya yapmaz.
Bayiden dün fax çektirdim. Aveada hata olması güç. Daha başkalarında da olurdu.
Birde aynı evde 2 kişide olması daha garip.