Bence hiçkimse birşey yapamaz domaininize bahsi geçen ismin kayıtlı olduğu Türk firma hariç.Eğerki firma kitlediyse işin ucunda bolca para olduğunu sezdiyse yenileme günü geldiğindede kalkıp yenilenemez der çıkar alır kendi üstüne.(Firma kalitesini ve bunu yapıp yapmayacağını bilemem.Bunu kendiniz az çok r10daki konulardan tahmin edebilirsiniz.) Bunun için isimtescil bu buraya aktarıldı desede direkmen davanızı türk kayıt firmasına açın ve tüm belgeleri de mahkemede görün.Yani yasal olarak bir sonuç iletilmedende bu domain işbanka aktarılacak diyebilirler size ondan çok dikkatli olun.
İlk gelen alır bunu unutmayın. Tarkan .comdu sanırım adamlar milyarlarca lira verip aldılar domaini domaini ilk kaydeden kişiden.(150.000 tl diye biliyorum)
Sonuç olarak değerli bir domain.Bunları başarıp ben olsaydım domainide aktarırdım networksolutions veya name.com a ondan sonra 50.000 tl den açardım artık işbanka fiyatı.
teşekkürler bilgi için 2 tarafada dava açılacak bilgiler gerçektende yararlı tavsiyelerinizide anlatacağım aynen