link alman lazım galiba genelde bana söylenenler
1K+ link aldım ondan sonra hiti artmaya başladı dediğiniz olabilir.
Kısa sürede aşırı içerik girmişsiniz sitenizin hitini 50-100 video ile yakalayan siteler biliyorum bence içerik herşey değildir büyük ihtimalle ya seo'nuz zayıftır ya alt sayfalarınıza hiç backlink kasmamışsınızdır yada aşırı içerikten spam site durumuna düşüp google'ın size hak gördüğü hiti almaktasınız.tabi title, keywords ve description gibi etmenleri de unutmamak gerekir.
50-100 video ile hit yakalayanları bende biliyorum fakat ben şu anda en hitli sitelerden en reğabet gören videoları çekiyorum. SEO konusunda da script bana ait olduğu için eksik bir şeyi olacağını sanmıyorum fakat vaktiniz olursa site adresini ileteyim bir inceleyin. Google spam olarak görse indexlemez yada sonuçları düşürür ve haliyle ziyaretçide düşer, spama bu kadar hit kasmaz diye biliyorum :S
günlük hiti ortalama çoğul 4,5K tekil 3K.
bu cümle ile ilgili bir yorum yapmak gerekirse
siteye giren çabuk çıkıyor iç sayfaları gezmiyor. çünkü kendi sitelerimde yaptıgım incelemelerde 3K tekile karşılık 12000 çogul gibi bir ortalama izliyorum.
Olabilir, siteyi incelemek için vaktiniz varsa gözünüze çarpan eksiklikleri iletebilirmisiniz, bir ziyaretçi olarak?
Hitli video, film, dizi sitelerinden footer link alıp arkana yaslan
Linkleri sizce ne şekilde almalıyım, şu paket 9$'a satılanlardan video izle kelimesine aldım 1ay önce önceden 1,5-2K'dı şimdi 4-5K oldu. Kelime yada kelimeler olarak neleri önerirsiniz?