v15'te büyük bir değişme daha yaptım.. Bildiğiniz gibi scriptimin hiç bir indexlenme sorunu yoktur. son zamanlarda ciddi hitlere ulaşanlar olmuştur. şimdi yaptığım bu yenilikle çok daha iyi yerlere geleceğini ümit ediyorum. Bildiğiniz gibi bir oyun sitesine başka bir oyun sitesinden link gelince ciddi googleda artışa geçiyor. Bu yüzden benden script almış herkes birbirleri arasında link değişimi yapması için admin panele link sistemi ekledim.

Bu Link sisteminden kısaca bahsedeyim. Benden scripti almış tüm siteler adminin link sistemi bölümünde gözüküyor. bu sitelerin sağ tarafında dost site ol diye link var bu talebi karşı siteye gönderiyor. ve karşı site kabul ettiğinde karşı sitede linkiniz yayınlanıyor. karşı site linki kaldırırsa otomatik olarak anında sizdende link kalkıyor. Tamamen güvenli hale getirdim ve kısaca bahsetmek gerekirse benden script almış kişiler artık hiç görüşmeden anlaşma yapmadan. linklerini ekliyebilir ve 2 taraftan biri kaldırınca diğerindende link kalkıyor. Hadi hayırlı uğurlu olsun bu güncelleme ile artık scriptimde eksik birşey düşünmüyorum. Admin panelini şuanda görmüş olupta scriptimi almayan kimse bulunmamaktadır. Herkese hayırlı uğurlu olsun. 15 Güncelleme oldu ve scriptin fiyatında 1 tl değişme yaşanmamıştır.