ilk mesajımda da yazdıgım gibi, mesajlara gec cevap verebilirim demiştim. cunku hafta da bazen 15 gunde bir internete girebilme imkanım oluyor. o yuzden mesaj yazan arakdaslara bazı ek acıklamalar yapayım.
site hemen al 500 TL
sitenin herhangi bir geliri yok, cunku İŞ-KUR dan izni yok.
site domain olarak adsense banı yok. careerjet.com gibi bir calısma yapılırsa , iyi bir kazanc elde eder diye dusunuyorum.
kullanılan script waressss değil, yıllar önce satın almıstım. 349 $ a . kendim Türkçeleştirdim.
üc defa databaseni kaybettim. yani yanlışlıla sildim. en son sildiğimde 48900 iş arayan, 14600 iş veren kayıtlı idi.
maddi imkansızlıklardan dolayı kurumsallasamadım. dolayısı ile yuzlerce ucetli ilan yayınlamak isteyenler cıktı.ancak ben rakiplerim veya iş kur un oyunu diye göze alıp ucretli ilan hiç almadım.
2007 yılında bir universitede çalısan bir yrd.docent arkadasın arastırmasına konu olan 10 iş bulma ve kariyer sitesi için bilgi paylaşımı yaptım .
-2007 yılı sonunda suan hala faaliyette olan bir firma yaklasık 10000 TL lik bir teklif yapmıstı. ancak ben hep kurumsal bir firma olabilme umudyula ve kendimi bir halt sanıp satmamıstım. keske satsa idim.
2007 sonunda adsense den ban yeyince cok moralim bozuldu ve nerdeyse nete küstüm ve site ile hiç ilgilenmedim. cunku zamanında adsenseden ayda en az 100-200 $ kazandırorudu. o da gidince iyice bos verdim.
satmaya karar verdim. host suresi yarın 26 arallık 2010 da doluyor.