KonyaShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne alaka arkadaşlar playerle? Kim player cümlesi kurdu ki...

Wordpress de part sistemini <!--nextpage--> ile yapıyoruz ve single.php mize eklediğimiz kod genelde ;
<?php wp_link_pages('before=<p>&after=</p>&pagelink=%.Kısım'); ?>
Buraya kadar olan kısmı zaten hepiniz biliyorsunuzdur... Niyo ve benim sorum ise aşağıda ki resimde gösterildiği gibi tek parça kısmını nasıl oluştururuz? nextpage komutu ve yukardaki kod ile 1. Kısım,2.Kısım diye çıkacaktır... İşte biz de diyoruz ki ilk kısım Tek parça sonra ki kısımlar nasıl 1.Kısım , 2.Kısım çıkar?

Not: tdept ustad dediğin kodu uyguladım ve malesef benim anlatmak isteyipde anlatamadığım biçimde çıktı. Önce player çıktı aşağısında da normal partlar çıktı... Yani div bölümü karıştı.
hocam bu dizi temasını inceleyeyim ona göre cevap vereyim ama size tavsiyem yeni nesil player lar ile playlist oluşturup tek player ile işlemi cözmek
işlerim salı günü bitecek ozamana kadar plugini bitirip burada demosunu yayınlarım
not yukarıdaki part menuleri kısmıda özel alanlar yardımı ile yapılabilir sil baştan diyelim
öncelikle player adında bir şablonum olsun ve biz bu şablon içerisine partlalara ait php leri include edelim
aynı şekilde butonları da ( resim ve ya yazı olarak ) htmlde ilgili yerlerine yerleştirdikten sonra
her buton için
şartlı dallanma uygulayalım yani eklendiyse göster eklenmediyse gösterme gibi
çok karmaık oldu değilmi ?

hemen basit bir html şabln hazırlıyorum