dijitalkomut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak o zaman dediğini ben şu şekilde yapıyorum üyelerimin bir paneli var girip kendine ait dosyaları indiriyorlar htacs vs işini görmez dosya adını değiştirmekte işini görmez onlardan vazgeçeceksin yapabileceğin şu bırak herkes aynı dosyayı indirsin indirdikleri dosyada dosyayı kendi sunucundan veri çekerek üyeye özel yapılandırmış olursun. mesela atıyorum lisans=283942893649234
burda lisansı kendi databasenden yada sunucunda yer alan herhangi bir yerden üye id si ile çekip yapıştırabilirsin ama yok bunu yapamam diyorsan o zaman vaz geç bu sevdadan .
yok hocam ben anladım senin demek istediğini
zaten şuanda da lisans dosyalarını elle yapmıyorum, orayı da otomatiğe bağladım, md5 ve hash ile karışık bi şekilde şifreleyip lisans bilgisini dosyaya yazdırıyorum
kullanıcı elle hiçbişey yapmadan dosyayı indirip hostuna atıcak yani fazla uğraşmasın dedim lisans numarasıdır fln
ama güvenlik açısından ben bu dosya adlarını da şifrelenmiş şekilde kaydettiriyorum sunucuma
aslında şöyle bişey de yapabilirim
her kullanıcının adını kendime göre şifreleyip klasör açtırırım ve içine config.php diye kaydettirebilirim, sonra ordan çekerler
ama dedim ki hepsi aynı klasörde olsun daha düzenli olur fln o yüzden yani