seni de anca senin kafan yapındakiler şikayet eder açıkçası ben uğraşmam bile. ama mutlu olmalısın senin gibi insanlarla dolu bu ülke. başkalarının paralarından gözlerini alamayan başarı için koşmak yerine gözleri fıldır fıldır kısa yoldan kazanma hevesinde olan.
ayrıca şu türk takıntısı nedir anlamadım? avrupalıları çok nezih insanlar falan mı sanıyorsun yoksa şu ortaokullu kafa yapısında mısın? emin ol türkiyede bir tane inci sözlük varsa avrupada hatta rusyaya kadar 10 tanesi vardır türkiyede 1 ***** site varsa onlarda on var. İngilizcen varsa (ki olmadığına eminim) google.com.tr den çıkta google.com da takıl biraz. ne demek istediğimi anlayacaksın
1- Başkalarının parasında gözüm olması için aç gözlü biri olmam lazlım ki, günde 2,5 - 3 dolara bile sevinebilen bir insanım. Ayrıca maddi durumum gayet yerinde.
2- Kısa yoldan kazanma hevesi demişsin, esas budur kısa yoldan para kazanma hevesi! Bu iki.
3- Avrupalıların çok nezih insanlar olduğunu sanmıyorum, sadece daha orjinal, insanlara daha yararlı projeler ortaya çıkarıyorlar.
4- Evet 1 ***** varsa bizde onlarda 10 var ama en azından kaliteli siteler yapabiliyorlar dimi? Adsense mi kullanıyorlar burada?
5- İngilizcem üst seviyeye yakındır.
Ayrıca esas yakındığım onların kazancı değil, google adsense yönetiminin iki yüzlülüğü. Sizi lise edebiyat kitapları alıp, okuduğumuzu anladık mı kısımlarını çözmeye davet ediyorum. Hiç olmadı, öss Türkçe kitapları alıp, paragrafta ve cümlede anlam sorularını çözerseniz çok yararlı olur bence.