Not: Scriptin nasıl olacağını bana anlattığınız yazıları bir dosyada tutarım daha sonradan bir eklemeniz olacağında ek ücretler olacaktır, sizden aldığım dosyada yazanın haricinde küçük eklemeler haricinde lütfen beni mağdur bırakmayın.
Kesinlikle memnun kalacağınız, zengin, özgün tasarımlar yapmaktayım. Php, javascript, laravel, css3, html5 ile ihtiyaçlarınıza göre hazır sistemler kullanarak ya da sıfırdan yazarak, olabilecek en uygun fiyatlarla kaliteden kırpmadan işinizi anahtar teslim veriyorum. İstanbul içerisinde belli ölçekte işler için yüz yüze görüşmeye ofisinize gelebilirim ya da Maltepe'de bulunan kendi ofisimizde sizi ağırlayabilirim.

Scriptlere çalışcağım ortalama gün sayısı ve sistemin detay yoğunluğuna göre fiyat vermekteyim.

Konudaki bazı referanslarım

fgok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet web sitesinde ( E- Ticaret + Kurumsal Web Sitesi) kendisi ile beraber çalıştık. Memnun kaldık. Bundan sonra ki süreçlerde de beraber çalışacağız.
yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş url kısaltma servisi hazırladı. son derece kaliteli, görsel açıdan güzel ve başarılı bir çalışma oldu. kendisine teşekkür ediyorum, ilk fırsatta tekrar çalışmayı umuyorum.
serdarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin olun ki yapmış olduğu işin hakkını fazlasıyla veren bir arkadaş. Kendisiyle yapmış olduğumuz çalışmada en ince ayrıntıya kadar herşeyi güzel bir şekilde yaptı. Kendisinden istenileni değil fazlasını bulacağınız bir arkadaş.
Allah yolunu açık etsin her zaman diyorum..

atapuerca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir adet script yazdırıldı , son derece memnunum her konuda yardımcı ve anlayışlı birisidir güvenilir ve dürüst olması da cabası , iş vereceklere öneririm

Referanslarım için lütfen PM isteyiniz