SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ardeşen
fındıklı
iyidere
kalkandere
merkez

buralar hakkında bilgin var mıdır nasıldır buralar ?
Merkez hakkında konuşmaya gerek yok zaten de diğer yerlerde yaşam ulaşım hayat nasıldır ?

Bende Erzincanlıyım bu arada ama doğma büyüme ist

Aşkale
Çat
hınıs
horasan
karaçoban
karayazı
köprüköy
narman
olur
pasinler
pazaryolu
şenkaya
tekman
tortum

bilir misin buraları ?
Ardeşenliyim. Rize'nin en hızlı büyüyen ilçesidir. Dışardan gelenler için insanı biraz kaba gibi gelebilir belki ama alıştın mı hayatının en sağlam dostluklarını edinmiş olursun. Yaşanabilecek küçük (40.000 dolayında nüfusu var) ama güzel, yemyeşil bir şehirdir. Yazın denize girebileceğin, yaylalarda kafa dinleyebileceğin bir yerdir.

Bunun dışında Erzurum'u da iyi bilirim. Erzurum'daki 4. senem. Erzurumlu arkadaşlar kızacak belki ama hiç kimse de kusura bakmasın. Erzurum kadar parayı seven, dışardan gelene yontulacak kaz gözüyle bakan, biz öğrencilerin her çeşidine birinci dereceden sapıktır gözüyle bakan başka bir şehir bilmiyorum. Özellikle bir ulaşım sorunu varki anlatmakla bitmez. Trafikte saygının S'si yoktur. Halk otobüslerinin şoförlerini formula 1 araçlarında yarıştırsan rekorları alt üst ederler.

Bir yılda Trabzon'da kaldım. Özellikle yapılacak olan yaz olimpiyatları sebebiyle gelişiminde büyük bir ivme kazanan futbolla yatık kalkan modern bir şehirdir.