myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın, ancak işbankın şuanda internet bankacılığının en önemli unsurlarından biri bu cep anahtar olduğu için WIPO muhtemelen banka yönünde karar verecektir. Çünkü tüm dünyada bankalar bu yönde çok hassas ve genelde kazanan onlar oluyor.

Velakin işbank avukatları ile iletişime geçip başka bir çözüm yolu aramayı deneyebilirsiniz.
valla dediğin doğru fakat gel gelelim şöyle birşey var ben domaine işbankası ile ilgili hiç birşey yazmadım yada işbankası içeren bir tane kelime bile yok bazı büyük davalarda kazanan ilk alanlarda olduğunu duydum wipoya müracaat etmenin yollarını arıyorum bugun avukatla görüştüm

UzmanTescil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isimtescili mahkemeye ver bir güzel tazminat istersin suçlu bulunurlarsa. domainde işbankın tescilinden önceyse hiçbirşey yapamazlar.
avukatla görüştüğümdede bana isimtescili mahkemeye vereceğimizi aynı zamanda işbankasınada karşı dava açacağımızı söyledi dediğin gibi tescil edilmiş bir ürünü satmak suçmuş ve genel kurallarda ilk kapan alır tarzi bişy olduğu için ve karşı tarafı karalayan aynı içerikte bir yazı makale vb. tarz birşey yoksa hiç bir şekilde hak talep edemezler dedi bakalım sonuç ne olacak