@liderhan anlatamıyorum sanırım..bir blogu bir gazete ile nasıl karşılaştırıyorsunuz anlamadım. şirketsel siteler veya yogun siteler zaten bellidir googleın gözünde..adamların her yerde gücü vardır..site yenidir ben hit alıyım çok içeriğim olsun diyenler içindir lafım..yoksa ben bir site açsam günde 100 içerik girsem ve bunu her gün yapsam aynı içerik çok olsa sitemde bol bol tag kullansam vs vs site spam olarak algılanıyor sonra index siliniyor sayfalar geri gidiyor..
mantık böyle yaklaşırsanız zaten olmazki..günde 20 içerik giriyorum diyorsun kendinmi yazıyorsun demek istediğim bu..
ha diyeceksin ki herkes mi öyle yapıyor..valla ben 1 günlük site ile 10 yıllık siteyi elbette aynı kefeye koymuyorum..google da değer sırası bu yüzden var..pr veriyor sitelere..ama gözden geçirip spam ise pr yi siliyor..
benim spam yaptıgım 30-40 sitem şu an yok..bırakın indexi sitelerin kendisi yok..bu fikre nerden kapıldıgımı daha iyi açıklar umarım..
sütten ağzım yandı şimdi yavaş yavaş içiyorum..üflüyorum daha fazla kısaca...yabancılara sordugumda bana hop dediler ağır ol..
kendi sitelerinizi büyük siteler ile kıyaslamayın..kendi sitenizi aynı düzendekiler ile karşılaştırın..o zaman işte mantıgımı anlarsınız..