İngilizceniz yoksa, ingilizce sitede pek ilerleme yapamassınız diye düşünüyorum. İngilizce konuşan bir kişinin düşünceleri ile türkçe konuşan birinin düşünceleri tamamen farklı. Yaklaşık 2.5 yıldır ingilterede yaşıyorum ve bu farkı gördüm ondan dolayı tavsiyem ingilizce biliyorsanız başlayın. Ben türk sitesi yapmıyorum çünkü hit yapmak çok zor ama ingilizcede çok basit bir şekilde hit kasılabiliyor. Daha öncede bir çok defa vurguladım, para için site açarsanız yarı yolda kalırsınız. Ayrıca şunu belirteyim, r10.nette iyi seviyede seo bilen bir kişi ingilizce biliyorsa 1-2 yıl içerisinde en azından 100k+ hit yapabilir.

Alıntı
Car insurance gibi bir kelimede 3,5 k hit ile 2-3 milyardan çok çok fazlasını kazanırsın.
1k hiti yap 2-3 bin lira görürsün google hesabında ama onu almak ayrı birşey.

İlk önce yapmanız gereken bir ziyaretçi mantığı ile düşünmek, mümkünse bir tane potansiyel ziyaretçi bulmak ve sonrada sorgulamak, sorular sormak.

Ziyaretçi ne ister ?
Ziyaretçi nelere önem verir?
5003450334578 bin milyon tane pop-up açılan sitede dolaşmak istermi ?
Ne tür içerik bulursa seni favori sitelerine ekler ?
Ne tür bir hizmet bekler ?
Ne tür tema ister ?
......

Yabancı site açmadan önce bir tane 20k hitli türk sitem vardı adsenseden iyi kazandırıyordu, resmen el üstünde tutuyordum. Sonradan yabancı hite yöneldikten sonra türk sitelerle boşuna uğraştığımı anladım.
Yabancı sitelerde mantık şu;
Ziyaretçiye istediğini ver,
Teman ziyaretçi için kullanışlı olsun,
Ziyaretçiye yorum yapma izni ver,
Sorun olunca ziyaretçi için uyarma butonları vs. koy (Kırık video bildirimi gibi birşey),
Sabret...

Şimdi diyorsunuz ki, 0 ingilizce ile yabancı hit yapamaz mıyız? Cevap hayır. Botlarla youtube kopyalayan vatandaşlar 3-4 ay içinde 30-40k yabancı hit yapıyor. Bunu çok gördüm ama sonunda sandbox oluyor. Kısa ömürlü ama imkansız değil. Engelleyebilirseniz bunu ondada güzel hit var. 0 dan yapamıyorsanız, mecbur bir yerden çalmak zorundasınız ve google sandbox için çözüm aramalısınız.