Kursların amacı o zaten nasıl öğrenmen gerektiğini ve neleri öğrenmen gerektiğini gösterirler. Seninle birlikte aynı eğitimi alan kişilerle tanışırsın ki en büyük avantajlarından biride budur. Temelden bir kaç örneklerlede bişeler yaparlar konuyu kavraman için.

Ben internettenmi kurstanmı sorusuna şu cevabı veriyorum. Eğer maddi durumunda problem yaratmıyacak ise mutlaka git kurstan öğren. Yok durumunu zorlama ihtimali var ise internetten her dalda uzman kişiler var onlardan belli kaynakları alarak öğren. Rastgele aratıp kafana göre sağlıklı öğrenemezsin yazılım kendi içinde bi dünya.

C# yada .net diyim 2-3 haftada ne tür şeyler yaptın bilmiyorum ama çok sıkı bi çalışma içerisinde olmalısın. C alt yapısı olmayan biri için çok zor heleki internette öğreneceğim diyorsa. alt yapısı olan birininde tecrübesiyle öğrenme süresi uzar kısalır. Kimseye şu kadar sürede şu kıvama gelirsin denemez.

Bu arada asıl konudan sapmadım sanırım. Bilgi istendiği için bişeler yazıyorum yanlış anlaşılmaz umarım.