x2841x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahin aga ilk kez dedigin çıktı.
Bundan yaklaşık 5 ay önce
İleride sorun çıkarıcak dedin çıkardı tebrik ediyorum
Merhaba,

Bunu heryerde dile getiriyorum. Sakın Hostgator u kötülediğimi algılamasın kimse. Dünyanın lider hosting firmasını kötülemek ne haddime...

KARINCA HOSTİNG de 16 çekirdekli sunucular olsa, sunucular sponsor olup koskoca verimerkezinin %30 gibi bir oranına sahip olsa. Aylık 3 bin 5 bin USD lik sistem uzmanları çalıştırsa, inan bana aynı şekilde hit yakalamanız kaçınılmaz olacaktır.

Herşey maaliyet meselesi, bu durumda size soruyorum? Hostgator mu sunucuyu daha az fiyata mal eder yoksa Karınca Hosting mi?

Son olarak şunun altını çizerek belirtmek istiyorum, siteniz hitli olup sorunsuz barınabilir, bunda sizin sitelerinizi çok iyi optimize etmeniz büyük oranda etkilidir, ve sunucu yeni olur ilk siz oraya yerleşmişsinizdir, sistem uzmanı fark edene kadar barınıyorsunuz. Sonunda çok değerli dediğiniz siteleriniz askıya alınıp hitleriniz yerle bir oluyor.

Şevket bey size soruyorum, bir iş yaparken o iş her geçen gün yükselişte iken siz masrafları daha da düşürmeyi mi mantıklı buluyorsunuz yoksa daha fazla masraf edip o işin ileriye yönelik dahada sağlam olmasınımı sağlarsınız?