Artı olarak da travesti sitem yok sözü geçen site kullandığım scriptin açığından yararlanarak hacklink basmıştır. demişsin.
$imdi bu yazılanlar site sahibi tarafındn yazılıyor.
Beni olmamış yapmadığım bişey için suçluyorsun burdaki moderatörlerde buna izin veriyor ben hayatımda r10 nedir bilmiyorum beni sinirlendirme kimsen ekle adresimi vereyim telefonumu anlat ne anlatacaksan saçma sapan konuşan sensin milletin aklını bulandırma benim sitem hakkında yazıp tutma benide bir daha buraya yazı yazdırma YALANCI İFTİRACI DOLANDIRICI herif seni.
Adamın anlatış tarzına bak ya.. Kullandığın script ne sen kimsin? nereye ne basmışım burdaki insanların hiçbiri bu konuyu okuyup takip etmiyormu ya?
laflarına dikkat et sen kimsinde bana hakaret ediyorsun? daha dünkü bebesin eline aldığın bi kaç programla sağda solda hacklink yapıyorsun bastığın sitelerde hep aynı scripti kullanıyor hackerim diye geçiyorsun Özel'den mesaj atmışsın cevabını verdim. Madem okadar çok klavye delikanlısın açık adresini iletişim bilgilerini yollarsın o klavye delikanlılığını birde ben yanına geldiğimde yaparsın? Yiyiormu ?