vay be

abisinin yolunda halâ.
satacak olursan bana da pm at
aynen abi =) tabi ki, satış durumunda sanada bilgi vereceğim.
konudaki yorumları okumadım ama sitenin kalitesine göre aylık geliri x10 - x16 arasına sitepointte satabilirim istersen %25 komisyonla
ordaki kullanıcı profilime bakarsan daha önceki 10 15 satışımı görebilirsin .
ilgin için çok teşekkürler, satışa karar verilirse ve ortağımda uygun bulursa sana ulaşacağım.
Bana sorarsan satmak yerine başka bir çözüm aramalısın. Ha başka site açarım dersen açacağın sitenin sana para kazandırması min. 3 ay gibi bir süre gerektirir. 3 ayda 3*1 aylık kazancı kadar paran gitmiş olur. Borçlarının en azından birazını ödemek için borç almak daha mantıklı diye düşünüyorum açıkçası.
Böylece hem sistemin sende kalır hemde paran.
Bu site benim olsa şahsen gelirinin 10-15 katına satardım . gelen paraylada borçlarımı ödeyip rahat kafayla yeni projelere sağlam adımlar atardım . zaten bu siteye yakın hitler alan ve muhtemelen yaklaşık gelirler getiren başka sitelerinizde varmış .
yani bir tanesi rahatlıkla gözden çıkarılabilir..
Ama eğer bu site amiral geminizde tekrar düşünün derim .
En çok kazandıran sitenizi değilde diğerlerinden birini satın bence.
dediğiniz gibi başka sitelerde var, ve yine dediğiniz gibi "amiral site" bu site, bu yüzden tehlikeli olabilir satmak diğer sitelerim açısından.
dediğinizi düşünüp diğer sitelerden birini satma fikrini gözden geçiricez. teşekkürler...
Temmuz da açılmış bir site için güzel gelir ancak, hiç sanmıyorum legal yöntem ile çalıştığını, legal içerisinde de illegal olarak görülebilecek bir sürü yol mevcut cünkü,
5 Aylık bir site için 30 40 bin yazan arkadaşlara sadece gülüyorum..
Daha site aralık ayında yani 1 ay içinde para kazandırmış net olarak..
Ama 3 - 6 Aylık arası gelirine gidebilir bence..
Hayırlı satışlar.
legal içerisinde illegal derken eğer illegal yöntemler; backlink kasmak vs ise evet illegal yöntemler kullanılmış diyebiliriz, diğer türlü farklı sitelerden pek farkı yok. etiket sistemi üzeirne çok duruldu, ancak her etikette farklı sonuçlar çıkartıyor zaten. aynı içeri en fazla 5 etikette çıkartıyordur.
maddi konuda birşey diyemiyorum zaten amacım tamamıyla piyasada ne kadar edeceğini öğrenmek, yorumunuz için çok teşekkür ederim. site kasım başından bu yana düzenli olarak artan bir ivme ile para kazandırıyor.