Sizlerinde bildiğiniz gibi Google'nin yeni getirdiği Caffeine algoritması sayesinde değer kazanan şeylerden biri de backlinkler oldu. Ve bu backlinkleri en verimli şekilde kullanmalıyız. Bu da backlink çeşitliliği ve backlink eklenecek sitelerin kalitesi oluyor..
Şimdi size sunacağım bu paket gerçekten işinize yarayacaktır buna eminim. Çünkü içerisinde herşey var. Ayrıca piyasa değerlerine bakıldığında ücreti de çok uygun ve de çalışmaları manuel olarak, güne bölerek yaptığım için filtre riski de oldukça düşüktür. Bu arada unutmadan belirteyim dofollow blog işini işinin ehli birine yaptırmak istedim ve bu yüzden dofollow blog yorumu için
YILMAZ71 arkadaşımızla anlaştım.
Google Caffeine Paketi-3
200 Dofollow Blog Yorumu 50 Dizin ekleme 20 Sosyal İmleme 25 Forum Tanıtım Yazısı 100 Video Backlink 10 RSS Dizinine Ücretsiz Kayıt!
26 Profil Backlink (1 adet
PR9, 2 adet
PR8, 3 adet
PR7, 7 adet
PR6, 10 adet
PR5, 3 adet
PR4)
+ 2 blog tanıtım yazısı hediye! + 100 edu blog listesi hediye!
RSS Dizin Nedir? Rss dizinler normal dizinlerden farklıdır. Normal dizinlere 1 kere anasayfa url'nizle kayıt olursunuz ve 1 backlink kazandırır. RSS dizinler ise 1 kere rss adresinizle kayıt olursunuz, sitenizin içeriği kadar backlinkiniz artar ve siteniz güncellendikçe, yeni yazılar eklendikçe dizinlerden backlink edinirsiniz. Seo açısından dikkate alınması gereken ve yararlarını gördüğüm bir backlink türüdür.
BU PAKET SAYESİNDE; 
Backlinkleriniz çeşitlenecektir

Pagerank değeri yüksek sitelerden backlink edineceksiniz

Eksikliği çok hissedilen video backlink işiniz çözülecek

İndex hızınız artacak

Google ve diğer arama motorlarında anahtar kelimelerinizde daha ilk sayfa-sıralara geleceksiniz.
Ücretlendirme ve Ödeme Şekilleri Bu kadar güzel bir backlink paketin fiyatı sadece 75TL. Ödeme yöntemlerimiz Paypal (50$) ya da Garanti Bankası'dır.
Notlar: ****** ve argo içerikli siteler için forum tanıtım yazısı ve blog tanıtım yazısı geçerli değildir. *Video backlinkler youtube, vimeo ve dailymotion kaynaklıdır. *Çalışma 9 günde tamamlanır. 10.gün rapor elinizde olur.