arkadaşlar bana bu şekilde mail geldi yardım edebilcek var mı ?
Merhaba,
Ne yazık ki, formu gönderirken zorunlu bilgilerin tümünü doldurmadığınız için kimlik doğrulama isteğinizi işleme koyamayacağız.
Sayfanızı doğrulatmak için lütfen aşağıdaki yöntemlerden birini seçin:
1. Temsil ettiğiniz ünlünün, markanın veya işletmenin resmi internet sitesine, Facebook Sayfanızın bağlantısını içeren bir kart veya Hayran Kutusu ekleyin. Bir kart oluşturmak için lütfen şu adresi ziyaret edin:
http://www.facebook.com/pages/manage...guidelines.php.
2. Kişisel Facebook hesabınıza, Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşla resmi olarak ilişkili bir e-posta adresi ekleyin. Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşu yönetmeye yetkili olan şirketin (örn. yönetim veya halkla ilişkiler firması ya da yapım şirketi) e-posta adresini de ekleyebilirsiniz.
3. Kişisel Facebook hesabında, Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşla resmi olarak ilişkili bir e-posta adresi olan birisini Sayfanıza yönetici olarak ekleyin.
Lütfen bu doğrulama yöntemlerinden birini tamamladıktan sonra, bize yanıt verin ve ilgili tüm detaylarla birlikte hangi seçeneği seçtiğinizi bildirin.
Birden fazla e-posta göndermenin, daha hızlı bir yanıt sağlamayacağını unutmayın. İsteğinizi gönderdikten sonra, sıraya alınırsınız ve isteğinize uygun şekilde yanıt verilir. Sabrınız için teşekkür ederiz.
Facebook ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,