kerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bana bu şekilde mail geldi yardım edebilcek var mı ?

Merhaba,

Ne yazık ki, formu gönderirken zorunlu bilgilerin tümünü doldurmadığınız için kimlik doğrulama isteğinizi işleme koyamayacağız.

Sayfanızı doğrulatmak için lütfen aşağıdaki yöntemlerden birini seçin:

1. Temsil ettiğiniz ünlünün, markanın veya işletmenin resmi internet sitesine, Facebook Sayfanızın bağlantısını içeren bir kart veya Hayran Kutusu ekleyin. Bir kart oluşturmak için lütfen şu adresi ziyaret edin: http://www.facebook.com/pages/manage...guidelines.php.

2. Kişisel Facebook hesabınıza, Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşla resmi olarak ilişkili bir e-posta adresi ekleyin. Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşu yönetmeye yetkili olan şirketin (örn. yönetim veya halkla ilişkiler firması ya da yapım şirketi) e-posta adresini de ekleyebilirsiniz.

3. Kişisel Facebook hesabında, Sayfanızın temsil ettiği kişi veya kuruluşla resmi olarak ilişkili bir e-posta adresi olan birisini Sayfanıza yönetici olarak ekleyin.

Lütfen bu doğrulama yöntemlerinden birini tamamladıktan sonra, bize yanıt verin ve ilgili tüm detaylarla birlikte hangi seçeneği seçtiğinizi bildirin.

Birden fazla e-posta göndermenin, daha hızlı bir yanıt sağlamayacağını unutmayın. İsteğinizi gönderdikten sonra, sıraya alınırsınız ve isteğinize uygun şekilde yanıt verilir. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Facebook ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,
maili sayfanın sahibinin mailindenmi gönderdiniz? yada herhangi bir site,blog açtınızmı arkadaşın anlattığı gibi?