yildirimr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sana sorununu söyleyeyim.
Şimdi kullandıgın tema sturkmen in teması.
Bu arkadas temada foter dan linki kaldırmayın demiş temayı dağıtırken ve ayrıca birde kendince iyilik yaparak footer, header gibi alanlara kendi sitesinin description ve title ni atmış.
Bu yüzden onlar anahtar kelime gibi gözüküyor.

İnanmazsan footer.php,header.php,sidebar.php gibi kısımlara gir sunu bulacaksın kodlarda:

"wordpress, eklenti, tema, teknoloji, teknik servis, internet, makaleler, mizah, yazılım ve donanım hakkında yazılar bulunuyor."
"title="www.sturkmen.com"

İŞTE BU YÜZDEN O TEMADA SEN NE HİT KAZANIRSIN NEDE BAŞKA BİRŞEY.
Sağlam içine kod eklenmemiş bir tema bul yayın hayatına devam et.
Sturkmen denen kişinin bu temasını bende kullanmaya başlamıştım All in seo vardı sitemde.

Site 10 günde info aldı ve benim belirlediğim info gözüküyordu.
Sonra infom degıstı ve soyle oldu "wordpress, eklenti, tema, teknoloji, teknik servis, internet, makaleler, mizah, yazılım ve donanım hakkında yazılar bulunuyor."
sturkmen denen kişinin temayı yapma amacını anlamıs bulunuyoruz.
O YÜZDEN KESİNLİKLE TEMAYI DEĞİŞTİR.

Ana sayfanda FIREFOX ta sag tıkla sayfa kaynagını goster de su kodlar yer alıyor.

"<noscript><a href="http://www.sturkmen.com/" title="Wordpress, joomla, tema, theme, eklenti, plugin, haber, resim, photoshop, google, yazılım, donanım, inceleme, program, indir, izle, fragman, free, bedava, ücretsiz">Wordpress, joomla, tema, theme, eklenti, plugin, haber, resim, photoshop, google, yazılım, donanım, inceleme, program, indir, izle, fragman, free, bedava, ücretsiz, sturkmen, suat türkmen, turkmen</a></noscript>
"
dediğin kısmı ben bi yerlerde görmüştüm ama senin bu yazında sonra iyice kıllandım bulabilirsem duygugemisi arkadaşın dediği temayı alacam