Allah senden de razı olsun. Geçmiş olsun diyeyim.
Hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Seninki de o misal. Daha dün akşam 3 yaşındaki oğluma zatüre teşhisi koydular ve ilerlemiş durumda. Başına gelmeyince anlamıyorsun işte.
Yaratıcı verebileceğim tek fikir (benimde düşündüğüm) eğer gidebiliyorsa model uçak kurslarına başlasın. Maket olayına eli yatkısa (hastalığı hakkında bilgim yok ama toza falan allerji olmuyordur herhalde) Türk Hava Kurumu (ve askeri hava kurumu) böyle bir oluşuma destek veriyor. Önce kurs bedava olarak veriliyor sonra başarılı öğrencilere bedava olarak devam ediyor. İlk kurs Ankara da ve zaten size yakın o yüzden bir deneyin derim. Hem sosyal bir ağ oluşturur kendisine hemde farklı birşeyler yapar. Bakarsınız motorlu model uçak kursunu kazanıp başarılı olur ve bize uçak satmaya başlar
Benim böyle bir abim olsaydı (rahmetli ben doğmadan vefat etmişti) her hastalığı yenerdim eminim.
Kardeşine söyle seni bırakıp nereye gidiyormuş

daha burda üyelik açacak uçak satışı yapacak. Geçmişler olsun. Yenilmeyecek hastalık yoktur, bol bol dua et kardeşim, güç verir...
Allah acil şifalar versin inşallah.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Takı tasarımı demişsiniz.Evet güzel fikir.Ben de düşünmüştüm.Ama gün içinde ona ayırabileceği vakit kısa süreli en fazla yarım saat - 45 dk..Çünkü tümör bazen görmesinde probleme neden oluyor.O yüzden vazgeçtik.
yeni okudum cevabını benim fikrim de işe yaramaz bu durumda

ama aklıma gelirse ilk buraya yazacağım emin olabilirsin.