Sayın Domain yetkilisi(Izzet Ferhat Gonenli),

Sahibi olduğunuz domain <CEPANAHTAR.COM> için 17 Aralık 2010 tarihi itibari ile TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. tarafından WIPO(Worl Intellectuel Property Organization) Tahkim ve uzlaştırma merkezi(Arbitration and Mediation Center) ‘ne dava açılmıştır. Açılmış olan davanın dosya numarası [D2010-2210] dır.

WIPO Tahkim ve uzlaştıma merkezinin aldığı kararlar ICANN Akredite krumların akreditasyonları için yaptıkları yasal anlaşmalar gereği bağlayıcı özellik taşımaktadır, bu nedenle İsimtescil.net WIPO Tahkim ve uzlaştıma merkezinin isteği üzerine bu davanın sonuçlanması için bahsi geçen domaine ait aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmiştir.

- Domain üzerinde uygulanmakta olan Privacy Portection(Gizlilik koruması) özelliği kaldırılmıştır.

- Domain Registrant(Kaydedici), Admin(yönetici), Technical(teknik), Billing(Fatura-muhasebe) iletişim bilgileri WIPO Tahkim ve uzlaştıma merkezine iletilmiştir.

- Domain üzerinde Registrar Lock (Kayıt operatörü kilidi) koyulmuştur. Bu kilid dava sonuçlanan dek kaldırılmayacaktır. Dava sonucunda alınmış olan karara ve WIPO Tahkim ve uzlaştıma merkezinin İsimtescil.net’ ileteceği istek üzerine Domain kilidi kaldırılacak veya DNS bilgileri değiştirilerek parka çekilecek veya domain suspend (süre bitimine kadar geçecek olan zaman da boşlukta bırakılacak) edilecektir.

Konu ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.wipo.int/amc/en/domains/c...0&seq_max=2399

Konu ile ilgili itirazlarınızı WIPO Tahkim ve uzlaştıma merkezine yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Muhammed Akgun

FBS Inc.

bu domain bana ait hiç bir şekilde işbankası kelimesi içeren hiç birşey kullanmıyorum ilk aldığımda isterlerse satabileceğimi söyledim sadece budur olay ilginç...