Merhaba arkadaşlar, tema sitem var ve yenilik yapmak istiyorum.
Site dili:
İngilizce
Hit:
200 - 400 arası
Aylık:
8500 felan
Aylık site adı ile giren:
1.332
Ülke Sıralaması:
Turkey, United States, India, Germany,(not set), Indonesia, Romania, Poland, Brazil, Malaysia (ilk 10 u yazdım)
(Analytics bilgileridir)
Tema sitesi olduğu için forumlardan felan link gelmektedir.
Bu arada temanız ingilizce olursa daha faydalı olur diye düşünüyorum tabiki size kalmış birşey bu.
1. Ücretli tema yapan arkadaşlar, temalarınızı sitemde yayınlayıp demo ve download linkleri veririm. Download link verdiğim de sizin belirlediğiniz yere gider ve satış orada gerçekleşir. ( yada farklı birşey diyorsanız onuda konuşuruz. Demo yu kendi sitemden de verebilirim.)
Burada tek istediğim bana 1 tane ücretsiz temanızı vermeniz yani sitemin reklamı açısından ücretsiz tema dağıtmam gerek.
Altında Design: Adınız ve benim sitem yazıcak.
2. Yapmış olduğunuz tasarımları almak ve sitemde ücretsiz olarak dağıtmak istiyorum. Bunun için şu an bütçem
20 - 50 TL arasındadır.
Yarışmalar oluyor ya da bir müşterinize tasarım yapıyorsunuz ve elinizde kalıyor ben işte o elinizdeki yaptığınız işlere talibim.
Amacım sitemin reklamını bu şekilde yapmak.
Sizden istediğim pm olarak bana tasarımınız ön izlemesini göndermeniz ve PSD, CSS, XHTML gibi bilgilerini ve fiyatınızı yazmanızdır.
Bu arada bazı temaları görüyorum basit bir şekilde işte onları almama hakkım vardır bunuda zaten cevap olarak yazarım.
Ödeme olarak paypal ya da garanti bankası olursa mükemmel olur.
Şu an aklıma gelenler bunlar, beraber daha da geliştirebiliriz bu durumu. Bir de fiyat konusunda konumu madara etmenizi istemiyorum. Yani herkesin bir kalitesi ve fiyatı vardır buradaki durum farklı o yüzden konum mahvolmasın
Şimdiden Allah hepimize bol kazanç nasip etsin.