ayazturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya ben yalnış biliyoru yada sen.
Banlı olan domaindir kişi değil, aynı kişi üzerine banlanıp defalarca adsense hesabı açıldığını biliyorum, en basit örneği ise ben kendim, 3 defa banlanmama rağmen şu anda 300 $ lık adsense sahibiyim, 3. kez ödeme alacağım.

bide olayın şu boyutu var, banlanan domainim için tekrar başvuru yapınca gerekli bilgilendirme maili geldi, farklı bir site ile başvurdum ve hesabım aktif oldu, fakat banlı domainimde reklam yayınlamaya başladıktan sonraki 1 haftalık süreçte tekrar banlandım. gayet açık şekilde banlananın domain olduğu aşikar değilmi?
Banli olan adsoyad ve adres bilgilerinin ustune ayni sekilde baska bi hesap acamazsin. Ha adsensee kayitli isim benzerligi olan bi dunya adam var. ama banlanan adres bilgileri hesap bilgileri vs. ayni olamaz,ben bu yuzden banlanan isimdir diyorum. Evet. Domaine ban atilmaz,domainin who is bilgilerine gore ban atilir. Bunu su sekilde saglayabiliriz;" Google adsense who is bilgilerini gizleyen bir domaine hesap acmaz. " Kimse yanlis anlamasin ben burda kostek degil destek olmaya calisiyorum.

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doktroluk yapmanın anlamı yokta sandboxa giren domaindir ana dizin filtre yada sandbox olunca sublarda gidiyor ha tamam domaini sandbox yapan sitedir

2. banlı olan domaindir kişinin kendi değil 10 tane sitemde kullanıyorum aynı hesabı birtek bu site banlandı ve gerisi devam ediyor
3. 20 liradan korktuğumdan değilde hani 20 lira sokakta değil ondan korktuğumdan bu soruyu sordum
Art niyet dusunmuyorum, lâkin iki sekilde aciklanabilir senin basligin arkadasim.
- Ya baslikta kendi sorularinin cevaplarini kendin verip,bize zaman kaybi yaratiyorsun. Yada ciddi anlamda beyin firtinasi olarak tartismak istiyorsun bu konuyu..
Beyin firtinasi oldugunu dusundugumden yazdim ben cevabimi sana. Ha doktorluk olarak gorursun orasi ayri bi mevzu. Onun yeri burasi degil zaten.
Kolay gelsin.