İlk olarak Seo uzmanı değilim, ama yıllardır blog yazıyorum site satıyorum ve sitelerimin index ve hit konusunda başarılı olduğuna inanıyorum..

Burada bazı arkadaşlar rakam vermişler 3- 5 - 10 - 1k..

Ben burada tekil bir yazının alabileceği maksimum etiket sayısı hakkında birşey söylemek istemiyorum gülünç gelir.
Etiket kavramını Türkiyede bazen çok farklı algılandığı hususundayım.

Örnek vermek istiyorum:
Konu başlığımız: jQuery Parçalanan Kutu Nasıl Yapılır?

Bu konu başlığı ve içeriği de göze alacak olursak benim kullandığım etiket felsefesine göre gelebilecek maximum etiketler;

jQuery dersleri, jquery parçalanma efekti, jquery kutu yapmak, jqery plugin, vb.

Fakat 1.5k etiketi olan arkadaşımızın tahminen etiketleri şöyle olacaktır;
jquery parçalanan, jquery parçalanan kutu, parçalanan kutu, parçalanan kutu nasıl yapılır, kutu nasıl yapılır, jquery nasıl yapılır, jquery kutu ... böyle gider..

Bir öğretmen olaydım ve son yazdığım ve etiketleme nasıl yapılır diye bir sınav sorusu hazırlasaydım, ikinci örnekte verdiğim etiket sistemine 0 verirdim. Üzerini de karalardım hatta başka birisi görmesin de rezil olmayayım diye.

Yanlış anlamayın işin şakası bir tarafa, ikinci verdiğim etiket sistemi zaten sizin başlığınıza hitap eder ve index alması yüksek bir pagerank değeri ve google tarafından hatırı sayılır bir yeriniz yoksa hiç bir işe yaramaz..

Neyse çok konuştum sanrım,, Eskiden bişey yazmıştım Wordpress Etiket sistemi hakkında
http://zingocan.com/wordpress-etiket-kavrami.html okuyabilirsiniz.