katılmıyorum, ne yazsanızda katılmam
-elimde a sitesi vardı tık başı 0.01 ile 1.5$ arasında değişiyordu ve hep özgündü
-a sitesine bot yazdım bastım kopya konuyu hemde bir çok sitede yayınlamış aynı konuyu sonuc aynı 0.01 ile 1.5$ arası değişti yine*
-vazgeçtim a sitesini sildim yeni sistem yazdım ve hatta özgün konu ekledim yine aynı...
bir sorum var iş veren olsan çalşanlarını nasıl ayırt edersın? Mesela yılın elemanı ayın elamanı, işini yapana ikramiye verme gibi....Bu olaylar rekabeti arttırır değilmi?
Google de sana ne diyecek özgün içerik gir..Neden ? seni düşündüğündenmi acaba? bence değil.Google zannedildiği gibi muhteşem birsey olsaydı spam basan uyanıklar ilk sayfada yer almazdı.Veya zannettiğimiz kuralları uygulayıp ayırt edici bir arama motoru olsaydı* yeni ve %100 özgün olan sitenin konusunu kopyalayıp onun cok daha üstüne çıkan siteler olmazdı.(daha önce index almıştır cevabından öte bir soru bu)
Bize böyle demesi kaliteli sonuçlar çkartmak istemesidir.Googlede bizim gibi ziyaretçilerine en uygun şeyi vermek ister.
*Yazıda özgün içerik işe yaramaz demiyorum
*Yazıda googleyı kötülemiyorum
konuyu açan arkadaşımada önereceğim şey siteyi filtreye sokması.Yeni açtığınız siteye basın 2000-3000 konuyu (herneyse artık içeriğe göre sayı değişir) kopya olsun 5-6k profıl backlınk kas gırsın fıltreye ıyıce.1 ay bekledıkten sonra ufaktan içerik gir ve özgün yazılar yaz.Ardından çıkan sonuca şaşırıcaksın.( şahsi görüşüm sonuçta garanti veremem)
neden bi gunde 3-5 bın konu attık= ilerde hit alıcaz
neden filtreye soktuk= yeni sitenin filtereden cıkması kolay olur, filtereyi her atlatan site daha sağlam ilerler.
neden 1 ay bekletip özgün içerik girelim dedik onuda anlayın artık