Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmediğim için buraya yazdım. Eğer yanlış başlık altındaysa taşınmasını rica ediyorum.

Elimde 11 adet haber içeriği girilebilecek haber domaini bulunmaktadır. Bunlardan 9 tanesi aktif olarak çalışıyor. Siteleri kendime VPS de barındırıyorum. Alan ve trafik sorunu yok. Sitelerin günlük hitleri ortalama 10-50arası değişmektedir. Resim bir kurumda çalıştığım için ilgilenemiyorum. Web.tr uzantılı domainler haricindeki tüm domainler 2012 tarihine kadar süreleri uzatılmıştır.
Web.tr uzantılı domainler ve spor2.com, habery.com, ulkemhaber.com domainlerine Profil ve blog backlink çalışması yapılmıştır. Şu ana kadar siteler için link alınmamıştır. Tüm sitelerde arkadaşımın yazmış olduğu ve satışını yaptığım haber scripti kuruludur. Script yönetim ve SEO olarak sorunsuzdur. İlgilenecek arkadaşa site ile ilgili (Sadece script kulanımı için) tüm yetki verilecektir. Plesk panel veya diğer panel bilgileri verilmeyecektir. İlgilenen arkadaş sitede istediği gibi değişiklik yapabilir. Birkaç sitenin domainin logosu hazırdır. İstediği logoyu kullanabilir.
Siteler ve boşta domainler ile ilgilenecek tek veya ekip olarak ortak arkadaşlar arıyorum. Sitelerin yükselmesi ve kazanç elde etmesi halinde host ve script bana ait olmak üzere elde edilen geliri ilgilenen arkadaşla belli bir oranda paylaşmak istiyorum. Amacım sitelerin belli bir yere getirilmesini sağlayıp birilerinin sırtından kazanç elde etmek değil. Bunun için ilgilenmek isteyen kişi veya ekiple sürede anlaşarak sözleşmede imzalayabilirim. Domainlere güvendiğim ve iş yapacaklarına inandığım için buraya böyle bir teklif sunuyorum. Scripte haber botları var ve yazılı olan tüm kategorilerde botlarla veya elle haber eklenebilir.
Konuyla ilgili olumlu veya olumsuz yorumlarınızı konu altına, P.M. ile veya objektifbilisim@live.com adresini kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Ayrıda tüm domain listesini www.fragmanvideo.com adresinden inceleyebilirsiniz. Web.tr uzantılı domainlere sıcak bakmayan arkadaşlar olabilir ancak çok az bir çalışmayla gelinen sıralamayı da göz ardı etmeyin. Domainler satılık değildir. Konuyu reklam veya satış amacıyla açmadım. Daha önce burada birkaç arkadaşa fiyat teklifi verdim ancak beğenilmediğinden olacak dönüş olmadığı için satmaktan vazgeçtim ve 2012 ye kadar uzattım.

Site Adresleri :

1- Politika.web.tr – Aktif çalışıyor – Google aramalarında “Politika” kelimesinde 51. sıra (6. sayfada), Siyaset” kelimesinde 59. sıradadır (6. veya 7. sayfadadır).

2- Siyaset.web.tr – Aktif çalışıyordu. Bu domaini politika.web.tr ye yönlendirdim.

3- Sondakikahaber.web.tr – Aktif çalışıyor - Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında “son dakika” kelimesinde 17. sayfa 173. sırada, “son dakika haber” kelimesinde 8. sayfa 84. sırada, “son dakika haberler” kelimesinde 14 sayfa 142. sırada.

4- Sanliurfa.web.tr - Aktif çalışıyor – Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında “urfa” kelimesinde 7. sayfada 72. sırada, “şanlıurfa” kelimesinde 12. sayfada 122. sırada

5- Alevi.web.tr – Aktif çalışıyor – Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında herhangi bir kelimeyle ilişkili aramalarda çıkmıyor.

6- spor2.com - Aktifçalışıyor – Google indexleri mevcuttur. Google aramalarında “son dakika spor” kelimesinde 8. sayfada 85. sırada, “son dakika spor haberleri” kelimesinde 7. sayfada 72. sırada çıkıyor ayrıca google nin diğer ülkelere ait uzantılarında (google.se, google.ca, google.fr) gibi adreslerinde “spor haberleri” kelimesinde 1. ve 2. sayfada çıkıyor.

7- Medya5.com - Aktif çalışıyor – Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında herhangi bir kelimeyle ilişkili ramalarda çıkmıyor

8- Habery.com – Aktif çalışıyor – Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında herhangi bir kelimeyle ilişkili ramalarda çıkmıyor.

9- Ulkemhaber.com – Aktif çalışıyor – Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında herhangi bir kelimeyle ilişkili ramalarda çıkmıyor.

10- Donanizm.com – Aktif çalışıyor – Googleda indexleri mevcuttur. Google aramalarında herhangi bir kelimeyle ilişkili aramalarda çıkmıyor. Donanım ve bilgisayar içerikli.

11- Cafepolitika.com – Şu an boşta. Kısa süreliğine script kurdum ve sildim.
Google sıralamaları değişiklik gösterebiliyor. Sıralamada düşme ve yükselmeler oluyor.

Sitenin Yönetim panelini incelemek için : www.ulkemhaber.com/yonetim
Kullanıcı adı ve şifre : demo-demo
Bu domain ve siteler haricinde :
Fragmanvideo.com, Elemandunyasi.com, Yazar.web.tr, Turkce.web.tr, Erkek.web.tr domainleri de dahil olmak üzere şuanda boştalar ve kullanılmamaktadırlar. Bu domainler içinde fikri olan arkadaşlar yazabilirler.