Açıkcası çok fazla satmayı düşünmüyorum, klasik olacak belkide ama borçlarımı ödemek için her ay adsense ödeme gününü beklemek istemiyorum o yüzden satma ihtimalim var sadece.
Sitenin her hangi bir gideri de yok sayılır, kendi serverım var orada kalıyor, site büyüklüğü toplasan 10 mb anca tutar, dolayısıyla bandwidth vs de yemiyor aşırı derecede, normal bir hosting de çalışacak bir site ama hız açısından vps ye atılır daha rahat olur sonuçta aylık geliri ile çok rahat server bile kiralanır, ki ben öyle yapıyorum =)
o ***** siteler için geçerlidir Murkie : legal sitelerde iş değişir 8/10 katı arasina gider ama böyle ciddi satışlarda r10 da yapmak çok zor dp gibi dünya çapındaki webmaster sitelerinde bunları elden çikarmak daha kolay.

r10'da o siteyi alicak kişi sayısı bir elin parmağini geçiceğini sanmam.
dp de bulunan konulara baktım ancak satılan siteler genellikle 100 - 200 dolar maksimum, arada bir kaç tane $XXXX çıkmış ancak pek rağbet görmemiş. Sitepoint ve dolayısıyla kardeşi Flippa üzeriden bir satış yapılabilir sanırım, orada daha önce satış yapanlar var ise tahmini olarak sitenin ederini yazabilirler mi acaba?