Rochefort adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Geçen hafta, elimizdeki bir Nokia 5800 sıvı teması sebebiyle açılmadı. Sıvı temasının hemen ardından bir telefoncuya gittik kurulattık ama sonuç değişmedi. Ben de bir telefon servisine verdim ancak yapamayacaklarını söylediler.

Böyle bir sorun için gerçekten yapılacak hiçbir şey yok mu? Eğer aramızda telefon tamiriyle ilgilenen firmalar varsa göstermek, oluyorsa da tamir ettirmek isterim.

Üsküdar-Kadıköy civarlarına kendim getirebilirim. Diğer yerler içinse özelden konuşuruz.
ben nokia nın servisinde çalışıyorum ve 5800 gurubundayım tamir ettigim telefonların haddi hesabı yok sıvı temaslı cihazlar sıvının hangi bölgesinde olduguna baglı incelemek gerekir cihazı 5800 larda sabit fiyat 80 liradır tamir edilebiliyor ise şuana kadar yaptıgım üzretli darbe ve sıvı temaslı cihazlarda herhangi bi dönüş olmadı olsa dahi aynı arıza deil başka bi arızadan dolayı geldi ve bu da garanti dışı oluyo sadece tamir den sonra ilk ay için garanti veriliyor size tavsiyem teleservise göndermeniz ve fiyat istemenizdir size en yakın şubemiz altunizade de capitol yolundadır ...