Web_Scripti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim. olmuş yaşım 25.. satışı durdurma amacım bi benden script almış herkesle tamamen bir ilgileneyim r10 dan veya değil toplam 300 e yakın scriptlerimden satış oldu. bu arkadaş hariç kim destek istiyor veya derdi varsa lütfen pm atsın veya msnden ileti bıraksın. konumu balatalaması hiç umrumda değil zaten. yemin ediyorum gidip report bile atmadım. yani şikayetçide değilim. sadece önümü görmek istiyorum 2011 yılımı temiz kul haksız geçirmek istiyorum. desteğimde sorun düşünen herkes yazsın abi buraya yazmasada Allah rızası için p.m. atsın. hiç gerekli değil ha satmışım ha satmamışım dediğim gibi. Her zaman adil olmaya çalıştım.. Bir kişi gelipte script ücretinin 1 tl altında fiyat ödedim aldı diyemez. Satış yaptığım herkesden kul hakkı yememek için bu şekilde ilerledim. kişiye özel politika gütmedim. Bakalım bi abi bi geçsin günler hele daha olay yeni taze içimi vurdu. Scriptlerimin satışı günde 1 saatimi alıyor teknik desteklerim günde 5 saati alıyordu. Birazda bana cok vurmasının sebebi bu. O kadar zamanın yetmediği boş olduğu devamında daha cok satış ve daha cok üzücü olay cıkması. Haram noktasının artışı olacaktır. Sebep bu yani.. Azer veya farklı birisi hiç farketmez.
Hocam yüzüne de söyledim hatırlarsan ahanda şimdi de söylüyorum.Adam gibi adam diye bi tabir var.İşte o sensin.
Ağır eleştiri de olacaktır elbette.Sen yoluna bak.Profesyonellik gereği yapmak zorundasın