Merhaba,
Smtp gönderimleri için en ideal hizmet sanal sunucudur (vps). Çünkü paylaşımlı hostta smtp hem sunucuyu sıkıştırır hem de paylaşımlı olan ip adresinin kara listeye düşmesine hatta verimerkezi tarafından yasaklanmasına neden olabilir. Bu riski kimse almak istemez. Sadece günlük gönderiminize kota koyabilen firmalar çözüm üretebilir. Mesela gmail günde 80 tane sanırım göndermenize izin veriyor. Öte yandan bu işi hakkıyla yapmak için sunucu şart. Eğer düşünürseniz size teklif vermek isterim.

Teklifim şu şekilde:

İşlemci Intel i7-920 4x 2.80 GHz
Ram Bellek 512 MB
Disk Alanı 80 GB
Trafik 1000 GB
Port 1 Gbit
Hat 100 Mbit
Lokasyon Almanya
IP Adresi 2 Adet
İşletim Sis- Opsiyonel(windows,linux)
7/24 DESTEK

AYLIK 40 TL

Size vereceğim iki ip adresinin de Reverse DNS kaydı yapılı olacaktır. Eposta servis sağlayıcıları (hotmail, gmail, yahoo vb.) ilk olarak bu kayda bakmaktadırlar. Gönderilerin gelen kutusuna düşmesinde önemli rol oynamaktadır. Bunun yanında Alan adınıza özel spf, mx vb. gibi dns kayıtları da tarafımızdan yapılıp, alan adınıza özel microsoft tarafından "sender id" alınır. Tüm bunlar niye diye sorarsanız bunlar gönderilerinizi gelen kutusuna düşmesindeki olasılığı artıyor. Altını çizerek söylüyorum; %100 gelen kutusu garantisi demiyorum, gelen kutusuna düşme potansiyelini artıran unsurlardır bunlar.
Sunucularımız Almanya Netdirekt lokasyondur.
i7 işlemcide beklentilerinizi karşılayan bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
İletişim kurarsanız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Saygılarımla,
Recep Yılmaz
Data Web Teknoloji Internet Hizmetleri

Msn: destek@datawebteknoloji.com
Web: www.datawebteknoloji.com
Mobil: 0546 856 4380
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Faaliyet Belge No : YS-1712