MyDooM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış Matış Durduramazsın Birand Daha sana ihtiyacımız var
Mstyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti Sildim ne demektir yahu. Bu nasıl bir zihniyettir Saçmalığa bakarmısın. O zaman sende çok para var kurduruyorsun ertesi gün siliyorsun scripti ? Silerken amacın neydi ? Adam söylüyor bir kere bile soru sormadın diye niye gidip destek almadın veya gidip yardım istemedin ? Daha önce hiç site script vs kullanmadın mı ?
Sen git beynini aldır genç. Milleti bir çırpıda çamur at izi kalsın politikasına getiremezsin.

WebScript i herkes tanır desteğini herkes bilir nasıl script yapar bilmeyen yok sen çıkmış adamın satış konusunda satışını baltalıyorsun. Bu yaptığın ayıptan öteye birşey değil.
Sorunun varsa özel olarak halledersin. Haa hallolmadımı yapmadımı veya destek vermedi mi gidersin Şikayet Konularının olduğu bölümüne Şikayetini yazarsın Gerekli belgeleri kanıtları koyarsın Yönetici arkadaşlar konun ile ilgilenirler. Ama çıkıpta bunca insanın süper, güzel, harika, aldım kullanıyorum lafından sonra bu söylediklerini söyleyemezsin..

Biraz mantıklı davranın ve mantık yürütün..

Abim sende takma kafana bir kişi yüzünden satışını durdurma. O belli ki bu işlerden anlayan biri değil Anlasa zaten "Scripti Sildim" demezdi. Bu harbiden nasıl mantık ya Scripti Sildim ne kadar kolaymış )

Sonuna kadar Güvendiğim İşini dürüstçe yapan biri varsa oda sensin Ama İşte Türkiye..

Meyva Veren Ağaç Taşlanırmış..

Satışın tekrar açılmasını bekliyorum...
RedLine1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi satışlar durduruldumu? Ben de alacaktım video scripti?

yahu o yorum yazan laf atan arkadaşım sende bir sorun var sanırım.İnceliyorsun demosunu herşeyini aldıktan sonra çamur atıyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden İnternet ortamı gelişemicek işte.neyse daha fazla uzatmıyacağım konuyu
pitsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum senin sorununda buya düşünemiyorsun bence önce düşünmeyi öğrenmelisin..baltaya sıra gelince anca kafanı balta diye kullanırsın bu arkadaşın scriptine R10'da 1 olumsuz konuşan sensin nerden geldin çıktın merak ettim..

Birand kardeşim boşver senin bu gereksizin sözlerini ciddiye alman bile yanlış şaka yapmış belliki,senin scriptlerini kişiliğini bilen biliyor gerisini boşver keyfine ve scriptleri geliştirmeye bak sana ve scriptlerine ihtiyacımız var..
spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğenmedim , işime yaramadı dersen fikrini belirtmiş olursun.
Parasını çöpe atmak isteyen alsın dersen satış baltalamış olursun. Kelimeleri iyi seçmeniz lazım.
herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim. olmuş yaşım 25.. satışı durdurma amacım bi benden script almış herkesle tamamen bir ilgileneyim r10 dan veya değil toplam 300 e yakın scriptlerimden satış oldu. bu arkadaş hariç kim destek istiyor veya derdi varsa lütfen pm atsın veya msnden ileti bıraksın. konumu balatalaması hiç umrumda değil zaten. yemin ediyorum gidip report bile atmadım. yani şikayetçide değilim. sadece önümü görmek istiyorum 2011 yılımı temiz kul haksız geçirmek istiyorum. desteğimde sorun düşünen herkes yazsın abi buraya yazmasada Allah rızası için p.m. atsın. hiç gerekli değil ha satmışım ha satmamışım dediğim gibi. Her zaman adil olmaya çalıştım.. Bir kişi gelipte script ücretinin 1 tl altında fiyat ödedim aldı diyemez. Satış yaptığım herkesden kul hakkı yememek için bu şekilde ilerledim. kişiye özel politika gütmedim. Bakalım bi abi bi geçsin günler hele daha olay yeni taze içimi vurdu. Scriptlerimin satışı günde 1 saatimi alıyor teknik desteklerim günde 5 saati alıyordu. Birazda bana cok vurmasının sebebi bu. O kadar zamanın yetmediği boş olduğu devamında daha cok satış ve daha cok üzücü olay cıkması. Haram noktasının artışı olacaktır. Sebep bu yani.. Azer veya farklı birisi hiç farketmez.