Scripti Sildim ne demektir yahu. Bu nasıl bir zihniyettir Saçmalığa bakarmısın. O zaman sende çok para var kurduruyorsun ertesi gün siliyorsun scripti ? Silerken amacın neydi ? Adam söylüyor bir kere bile soru sormadın diye niye gidip destek almadın veya gidip yardım istemedin ? Daha önce hiç site script vs kullanmadın mı ?
Sen git beynini aldır genç. Milleti bir çırpıda çamur at izi kalsın politikasına getiremezsin.
WebScript i herkes tanır desteğini herkes bilir nasıl script yapar bilmeyen yok sen çıkmış adamın satış konusunda satışını baltalıyorsun. Bu yaptığın ayıptan öteye birşey değil.
Sorunun varsa özel olarak halledersin. Haa hallolmadımı yapmadımı veya destek vermedi mi gidersin Şikayet Konularının olduğu bölümüne Şikayetini yazarsın Gerekli belgeleri kanıtları koyarsın Yönetici arkadaşlar konun ile ilgilenirler. Ama çıkıpta bunca insanın süper, güzel, harika, aldım kullanıyorum lafından sonra bu söylediklerini söyleyemezsin..
Biraz mantıklı davranın ve mantık yürütün..
Abim sende takma kafana bir kişi yüzünden satışını durdurma. O belli ki bu işlerden anlayan biri değil Anlasa zaten "Scripti Sildim" demezdi.

Bu harbiden nasıl mantık ya Scripti Sildim ne kadar kolaymış

)
Sonuna kadar Güvendiğim İşini dürüstçe yapan biri varsa oda sensin Ama İşte Türkiye..
Meyva Veren Ağaç Taşlanırmış..
Satışın tekrar açılmasını bekliyorum...