Konu
Upload Linkleriniz Konu Olarak Açılır [Farklı Forumlara]
21-12-2010, 19:50:42
Carizmatic
Üyeliği durduruldu
Merhabalar sayın webmaster arkadaşlarım.Birçoğumuzun websitesi var ve bazılarımız websitelerimiz adına upload yaparız.Ancak başımızı kaşıyacak vaktimiz yoktur tabiri vardır ya ve o anda ilgilenemezsiniz bile işte tam o sırada biz devreye giriyoruz
Linklerinizi forumlara yayıyoruz,uploadı yaptıgınız dosyayı yükleyen kişiler tarafından yükleyip karşılaştıkları sorunlarla ilgileniyoruz,her türlü bilgiyi ekliyoruz,link kırılmalarını uploader (upload sahibi) arkadaşa bildiriyoruz,yenilenmeyen linkleri alternatifide yoksa kaldırıyoruz.
Evet kısacası kendi uploadımız olsa bu kadarı olmaz
her neyse fazla uzattım fiyat listesini sunayım.
Not : Her upload için şablonumuz mevcuttur.Bu şablona göre düzenli bir şekilde siteye ekleme yapılır.Şablon şu şekildir.
İlk başta upload edilen dosyayla ilgili en ilgi çekici kapağı koyuyoruz.
Daha sonra bilgileri sunuyoruz.Kim upload etti boyutu nedir hangi programla açılır türü nedir vs vs.
Daha sonra upload edilen dosya hakkında bilgi veriyoruz ve dosya ile ilgili resimler ekliyoruz
Daha sonra linkleri ekliyoruz
En sona rar şifresini text halinde şablonumuza ekleyip bunu forum sitelerine yayabiliyoruz.
Fiyat Listesi (Paypal)
5 Adet upload konusu (Örn ; Fifa 11 , Pes 11 , FM 11 , AC 2 , Blur vb.)
5 adet foruma 1$ (Örn : 10 adet upload konusu 2$ ve katlarıdır.)
10 adet foruma 2$
15 adet foruma 3$
20 adet foruma 4$
25 adet foruma ( max. ) 5 $
Forum adresleri sizden ise fiyatlar yarıya iner.Konu sayısı arttıkça fiyat 2 katına çıkacaktır bilginize sunulur.
1.Not : Linklerinizi bize verin gerisini düşünmeyin.
2.Not : Fiyat fazla veya az gelen.Zamanın bu kadarmı değersiz deyip boş yere özel mesaj kutumu doldurmayın.Konuyu baltayanlar ise direk şikayet edilecektir.Burası post kasma yere değil başlık bana ait aykırı birşey varsa moderatöre bildirin moderatör beni uyarır harici birşey yaparsanız en yetkili kişi sizi uyaracaktır.Sadece konu ile ilgilenenler yazarsa sevinirim.