Ömür AKGÜN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi mevzu derin ne zaman kebap yiyoruz
davet etmiyorsunuz ki ömürüm hazırlayın gelelim yiyelim

Seven_46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesaj adeti
22
O zaman söyle yapalım Modetör arkadaşlara bir mesaj atalım eğerki fake üyeliğin varsa hemen bulsunlar bunuda banlasınlar ! sanırım bu forumun bir tek akıllısı sizsiniz galiba
Ben attım ama ses çıkmadı Arkadas demiş ya biz herkesi tanırız biliriz diye

Nerdesin Yönetim Diye alkış tutalım bence

dnnjazz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödememi aldım teşekkürler Admax.. sakın yılmayın... doğru çizgidesiniz...
Desteklerinizden ötürü Teşekkür ederiz güle güle harcayın..

rodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence siz bu konuyu daha fazla uzatmayın..
@arkadasreklam konu sahibine eleştiri yapmış ve cevabını almıştır, kendisine bu konuya yazmaması için rica ettim.
Daha fazla uzatmadan sizde "iki lafta ben edeyim" mantığı ile konuya yazmazsanız tartışma bitmiş olur.
İki lafda ben edeyim mantığı ile konuya yazmayın konu kapansın demek burada biraz komik olmamış mı Adam gelsin çamur atsın yönetim konuya bakmasın yaptığı kişinin yanına kar kalsın... Sonra bizde görürüz yarın bir gün arkadasreklam için derler iki partner sitesi bir ürün sitesi açmış 1 ay paraları yatır sonra kaç kolay para değilmi kardeş ?

Seven_46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece bu yazdıklarınıza gülüyorum sebebimi kendisi ortaya bir laf atıyor ona karşılık dikkatimi çekti ondan yazdım benim uzatıcak bir şeyim yok olamazda eğerki gelicke sorularada hazır değilse o zaman yazmasın

İyi forumlar.
Bu mantıkta ki insanlar için herşey kolay yazarım çamurumu atarım sonrada hiç bişi olmamış gibi davranırım ne olacak Basit düşünce Basit Mantık Basit insan felsefesi... sağlık olsun ne diyelim