delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asus 3 cell pilleri büyük notebooklarda kullanıyor ve 2.5 saat gidiyor. Normal notebook ve laptop pilleri ile mini notebook pillerini bir tutmayın. Bunda atom işlemci var büyüklerde büyük işlemci. Yani makina ne kadar büyükse o kadar enerji tüketiyor. Örnek vereyim: Asus eeePc 1101ha var bende 9saat şarjı gidiyor (kullanır durumda) oyun oynarsam minimum 5 saati görüyor.

Bu makinayı alma derim ben. hp yazıcıda iyi fakat bilgisayarda hiç iyi değil. atom işlemci bilgisayara ne antivirüs programı kurabilirsin ne birşey. Bende mininotebook u satmaya niyetlendim. (asus)
Yanlış düşünüyorsun..

Aynısından ilk kampanyadaki capser notebook almıştım..

Gayet hoşuma gidiyor hele xp kurun gayet güzel performans veriyor..Evin heryerine taşıyabiliyorum tivibu seyrediyorum, film izliyorum veyahut hava soğuksa odun sobasının yanına gidiyorum sıcacık oh mis gibi..

Altına alın bir tane soğutucu ısınma derdide olmaz..

Arkadaşlara tavsiyem bu notebook alınca bir tanede garantisinde 1 gb ram daha taktırsın takır takır kullansın

Düşük özellikli oyunlarıda çalıştırırsınız normaldede diğer oyunları çalıştırır ama hata veriyor ekran boyutları uymuyor bazen..1024x600 çözünürlüğü var bu minibookların normalde çoğu oyun 1024x800 destekler

Tavsiyem al heryere rahatça taşırsın çok hafif hp markası olmasıda + bir avantaj.