Scriptleri aldiniz kurulumlari yaptim arkadasligi aldiginiz gibi silmissiniz. Size cevap yazan rodokarde arkadaslik scriptimden 5000 tl ustu para kaZandi neyini inceldiniz veya benden destek aldiniz ki sildiniz. Direk sildim diyen sizsiniz nete dayanarak bes para etmez? Ben 3 tane soru sorsam scriptte belki ozellikten haberdar bile degilsiniz. Video scriptimede laf var yani. Alirken sorun yok aldiktan sonra bu sekilde konusuyorsunuz. Ilk defa bir musterimden boyle yorum duydum. Arkadaslik scripti konumda herkes iyi para kazaniyor siz direk siliyorsunuz. Normalde kendimde suc arayan biriyimdir AMA arayabilecek bir gerekce goremiyorum. Msnde cok az online durumunda olurum ve 17 ile 02 saatleri arasinda teknik hizmet veriyorum. Bunu benden script almış herkes bilir gelip 1 kere soru sormadınız. Zorlada satmadım birşeyi siz gelip kesin bir nitelikte Almak istediniz hatta satamam dedim banka uyuşmuyor hafta sonu dedim siz ertesi gün geldiniz tekrar sordunuz bende ödemeyi bir aracı kisi bulup tamamlattim. Ayricada makinanız geberiyordu onu onardım. Verilmesi gerekmeyen destegide verdim. Daha çok Birsey demek istemiyorum...