GENEL OLARAK SÖYLÜYORUM.....Sen telefon alıyorsun maksiumum 380 saat bekleme süresi veriyor. Ama sen şajını 15 saatte bitiriyorsun. KVK ya bak 380 saat gitmesse iade edebilirmiyim böyle bir hakkım varmı diyebiliyormusun.
Veya traş makinesi satılırdır. Pürüzsüz kaygan tıraşlar için. Philips formula serisi almışındır. 200TL ye. Philise sorabiliyormusun. Ey philips pürüz olursa geri alırmısın.
Bak philips benide anlaman lazım. Kaygan olmassa yüzüm ben bunu ne yapıyım. Paramı çöpe mi atıyım.
Adam diyor benim evim felan caddede arka caddede felanca alışveriş merkezinin netini çalabilirmiyim. Be güzel kardeşim iyilik için güzellik için soru sormazmısın hiç. Hem ben nerden biliyim niğdedeki caddeyi bina yapısını.... Ben Konyadayım. Konyada bile 400.000 ev var
Sayın sevgili kardeşim. Bu ürünleri ben üretmedim. Dünyada ilk alan alacak olan sizler değilsiniz.. Günde hepsiburada gittigidiyor gibi yerlerden yüzlerce adet satış yapılır.
Ürünlerin çoğunun servisi olan garantili faturalı ürünlerdir.
Tüketici olarak senin iade hakın mevcut.
...................................
Son yazan arkadaşa.....Netten aldığın tıraş malzemesi prezervatif gibi ürünler haricindeki diğer ürünleri iade edebiliyorsun zaten BU SENİN KANUNİ HAKKIN.(Kanunlar nisbetinde)
Hepsinin testleri yapılmış garantili
Ama verilen süreler her zaman maksiumum sürelerdir.
Bunlar modeminize
netinizin kalitesine
bulunduğnuz bölgedeki çoğrafi yapıya
Binaların sıklığına
Duvarların kalitesine
VS VS VS değişkendir.
................