Koskoca bir üniversitenin social portalından bahsediyoruz. Gayri samimi gülünç teklifler vermeyin lütfen.
Bu proje eğer tahmin ettiğim gibiyse 10000 tl den aşağı olmaz arkadaşım. Hazır sistem olmasın sıfırdan yazılsın bize özel olsun diyorsanız bir çok şeyi göz önüne almalısınız. Derste hocaya kızan gelir siteye saldırır! görselliği kadar güvenliği işlevselliği bulunabilirliği vs. birçok konu var. Demişsiniz ki "ders programları,dersler hakkında yorumlar ,hocalar hakkında yorumlar,odev arsıvi veya ders notları ıkıncı el alısverıs kıtap kıralık daıre felan.. burda etkınlıkler,okul kluplerı sayfası,her fakultenın sayfası ders programalrı,kredı hesaplama sıstemı" demişsiniz ok. sorun yok gibi yapılabilir. ama "sohbet ,oyun,sozluk, ve bu sıstem uyelıklı sosyal ag tarzında olucak" kısımları çok emek ister. Ali ağaoğlu gibi yaptım olacak işler değil. Database tasarımı 1 ay sürer bu işin. Hastane otomasyonu yazmıştım. Ordan biliyorum.
Bütçenizde sıkıntı yoksa 10 bin tl ve 3 ay yazılım süreci, 1 ay test ve değişiklik sürecidir.
Not:C# dili ile .Net framework 4.0 / Asp.net mvc 2.0 ile yazılacaktır
Saygılar...
yok zaten ben odemıyecegım bu parayı kendımede yaptırtmıyorum bızım bolumun temsılcısı rıca ettı bendenbende arastırıyorum artık okul ne yapar bılemem