Öncelikle hayırlı satışlar arkadaşım. Yorumlarını okudum herkesin satışı ortadadır. Herkes kampanyasını ileri sürer satışını yapar. Ama benim yorumum olmayacak sizinle alakalı benim yorumum şu alıntı yaptığım arkadaşa olacak


orjinalkozmetik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Adwords sertifikalı 2009 yılı başlangıcı itibari ile öncü interaktif reklam ajanslarından biridir. Bunun anlamı Adwords Partner�in Google tarafından sertifikalandırılmış uzmanları reklam kampanyalarınızı en optimum şekilde yönetebilecektir.




YUKARDA BOYLE BIR YAZINIZ VAR AMA YALAN VE YANLIS BILGI VERIYORSUNUZ GOOGLE SERTIFIKALI IS ORTAGI ISENIZ YAZDIGNIZ GIBI GOSTERIN LINKINIZI BAKIN BU ADRESDEKI GIBI SERITFKANIZ OLMALI.

GOOGLE DA INSANALRA YZUDE 1 BILE VERMIYOR ONLARDAN ALINAN PARALARI ONLARA GERI VERIYROSUNUZ YUZDE KAC ALIYOSUNUZ BELLI BILE DEGIL YADA SUREKLI KUPONLA HESAP ACIP KAPATIYORSUNUZ BENCE

GOOGLE YETKILSI SERTIFKLAI YAZMADAN ONCE DUSNUN IYI CALISMLARA

www.tekkilavuz.net

GERÇEK GOOGLE REKLAM SERTIFIKALI IS ORTAGI ILE CALISMAK ISTERSENIZ BUYRUN!

https://adwords.google.com/professio...39176174&hl=tr

Güzel kardeşim siz hastalıklı mısınız? Burada bu adamın konusu bizim web sitemizde canlı destek hattımız insanlara saldırmaktan bıkmadınız mı? Sertifika almakla bu işler bitmiyor arkadaşım saygılı olmasını ahlaklı rekabet etmesini bilin.

Sizin kadar rahatsızlık verici bir firma daha görmedim...