Bi de sınava gireceğim okulun bahçesinde, bi köşeye çömmüş hiç ilgi çekmeden oturuyordum. Bizim kursun sahibinin orda ne işi var yaa. Adamı gördüm kafamı yere eğdim tamam mı, görüp de gelmesin diye
Geveze bi de yüksek sesle konuşuyor. Baktım başka birine yöneldi, ohh bee dedim. Laa arkadaş 2 dakka sonra bi bakarım adamın ceketi üzgarda sallanıyor, bana doğru emin adımlarla koşarcasına yürüyor. Eyvahhh dedim !
Ooooo güzel bayan, geçen seferki talihsizlikti, bu kez senden başarı bekliyoruz, artık seni direksiyon başında görmek istiyoruz. Motordan kalınır mı yaa, kalınır da sen kalmazdın nasıl oldu ?
Kepaze etti beni herkese. Ne güzel kabuğuma çekilmiş, kaderimle baş başa sessiz sessiz çömüyordum.
Ben de, seni daha sık görmek için kalıyorum. Hedefim 5. de geçmek dedim. Afalladı. Bu arada adam bekar. Her neyse. Hee yaa kalmazsam hemen alıcam ehliyeti seni göremicem, özler insan, sıkma canını madem istiyon bu sefer söz geçicem sınavdan, dedim.
Sen yeter ki beni görmek iste, sınava kursa ne hacet dedi 3 harfli tek kelime sıfatına layık adam
Bi de bu direksiyon eğitimi veriyor. Sonunu düşünen kahraman olamaz emmeee sonunu düşünmeden konuşan direksiyon eğitiminde gazi olur gibime geldi
Ceketini savura savura gitti. Son sözü, sana güveniyorum. Ne laa bu oxforda girmek için ter mi döküyoruz. Bu ay alamazsam yaza alırım. Çalışamıyorum okuyamıyorum dinleyemiyorum napim, huyum kurusun
75 tl için de can sıkacak biri değilim. Çok hastayım ben