Bikere hiçbir dc 15tb diye saldırı engellemek için sözleşme imzalamaz. mbps,gbps vs şeklinde imzalanır bu 1.si. İkinci olarak sürekli kaçamak cevaplar yok dc böyle yok şu şöyle dedi yok sözleşme var diyorsunuz. Madem bu kadar büyük bir işe girişiyorsunuz altyapıyı araştırmadan sözleşme imzalıcak haliniz yok. Bize de bahsedin bu altyapıdan da inanalım. Siz bana alt yapı bilgisi vermediğinizde benim aklıma gelen tek şey küçük yeğenimin bana gelip "abi ben pamuk prensesim" demesi.
Peki ŞÖYLE SÖYLEYELİM DEVLET BAKÜ CEYHAN BORU HATTİ İÇİN SÖZLEŞME YAPIYOR VE TVLER BUNU YAYINLIYOR SİZCE DEVLET O SÖZLEŞMEYİ TAMAMİYLE KURUMLARA GÖSTERİYORMU HAYIR NEDEN CÜNKİ SONUÇTA SÖZLEŞMEDEKİ BAZİ MADDELER 3.SAHİSLARİ İLGİLENDİRMEZ AYRICA PAMUK PRENSES OLARAK SAÇMA BİRŞEY GÖRDÜM LÜTFEN ARTIK SİZE CEVAP VERMEYECEĞİZ İSTERSENİZ BU HAFTA YANİ (PAZARTESİ) İTİBARİYLE STOKLARIMIZ OLUŞACAK VE BU PLATFORMDA PAYLAŞACAĞİZ OZAMAN PAMUK PRENSES OLAYİNİ YAZARSİNİZ AYRICA''TEST İP'' VERİCEĞİZ VE ÖZELLİKLE SİZE BOTNET ATİN DİYECEĞİZ OZAMAN SONUCUDA BURAYA YAZARİZ OLURMU ?
Sözleşmeyi scan edip foruma koyma şansınız varmı pekiyi?Yoksa çünkü bu iş laftan öteye gitmez.
Yukarıda gereken açıklamayi yapmış bulunmaktadiyız..
Bekleyip görelim başarılar
Güzel yorumlariniz için teşekkur ederim