Şuana kadar 1500 ün üzerinde domain elimden geçti, neredeyse tüm firmaları kullandım.

ihs de karar kıldım. Birçok domaini bu firmaya transfer ettim.

1.ihs den güvenlik kartı alırsanız internette panele giriş yaptığınız mailiniz de çalınsa o karttaki numara olmadan panele girilmesi imkansız.

100 domaini geçince kart ücretsiz geliyor direk almak isterseniz 64 Tl bir bedeli var.

2.ci olarak diyelim bir mailinizi kırdı panelinize girdi, şifreyi değiştirebilir, kendi kontrolüne geçirebilir, fakat şifremi unuttum cep telefonuma gönder seçeneği ile panelinize girebilirsiniz. Cep telefonunun olduğu yeri değiştirme bölümü kapalı

3.cu olarak diyelim panele girildi, panelden domain çalmaya kalktı şu kişiye domaini transfer edin diye bir ticket attığında, ihs panelde kayıtlı tc noyu istiyor, fakat bu tc no panelin hiçbir yerinde görünmemekte.

bu gibi güvenlik önlemleri diğer firmalarda yok. Buda ihs yi + ön plana çıkartıyor.

------------------

Goddady çok sakat bir firma hiç anlamadan kartınızdan çatır çatır para çekebiliyor,

Bu yüzden nette alışveriş yaparken sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim.

------------------

Natroyu 4 sene kullandım, birçok domain register ettim. Fakat bir kere o firmadaki panelim çalındı, yalnız ben telefon ile kendimi ispat ettim ve tekrar panelim bana geri verildi. Bu yöndede güvenlik önlemleri var.

------------------
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, domain güvenliği konusunda uzun bir makale yazabilirim sanırım.