merhaba arkadaşlar. ben bir domain için tema aldım Redx arkadaştan.. Temanın görsellik ve güzelliğine diyeceğim yok lakin wordpress sisteminin özelliklerini bu temada kullanamamaktayım..Gerekçe olarak da bana açık kodlama olduğu söylendi fakat sıfır kodlama olmadığını anladım. nerden anladım derseniz (2 views kez okundu) tema da yabancı karakterler var..örnek verdiğim gibi.Zaten sıfırdan oturup da bir temayı kodlamak zahmetli olacağından bu fiyata satılması biraz tuhaf..Neyse asıl konuma geleyim..Tema da wordpress ile gelen özelliklerden( son yazılar, son yorumlar, etiket bulutu, ana sayfada gösterilecek yazı sayısı vs vs) bunların hiçbirini kullanamıyorum. Yani arkadaşımız bir tema vermiş kusura bakmasın bomboş ve bide açık kodlama diyor herşey bu.. Hiçbir şekilde bir ayar yapamıyorum ve bana yolladığı mailde tema bu şekil başka bir işlem yapamıyoruz temaya..Şimdi soruyorum arkadaşlar; ben wordpress özelliklerini kullanamayacak isem neden temayı ücretli alayım veya script yazdırırım..Madem kullanamayacaksam özelliklerini; temayı yaparken de bu özellikleri bir zahmet ekleyin de alan arkadaşlarımız sıkıntı yaşamasın..Tema sahibine mail atmama rahmen bana 2 cümle sallayıp başından yolluyor..Gösterdiğiniz demo ile sattığınız temanın alakası yok..Redx arkadaşım sizden satın aldığım bu temayı bu şekil kullanamayacağım. Bu temanın wordpress e tam uyumlu hale getirilmesini istiyorum..